onsdag 20 februari 2013

Titta på din iPad på TV: n via HDMI-adapter för Apple-enheter - Teknik - Elektronik


Titta på din iPad på TV: n via HDMI-adapter för Apple-enheter

Det är sant att iPad, iPad 2 och alla dessa tabletter är bra prylar som ger dig en chans att lagra en mängd olika media. Men lika mycket som du älskar att titta på alla filmer från dessa stora surfplattor, är det inte så praktiskt att vara ständigt tittar på den lilla skärmen. I händelse av att du är den typen av person som åtnjuter lyxen av en stor skärm finns det en lösning för dig. HDMI-adapter för iPod Touch 4, iPhone, iPad, iPad2 med USB 2,0 port kommer att ge dig en chans att se alla filmer och alla andra medier som du har lagrat på din iPad, iPad2, IPhone 4 och iPod touch på din HD TV, enligt Lisa, Ankaka s PR-chef.

iPad, iPad 2, IPhone 4, iPod Touch HDMI-adapter med USB 2,0 port ger dig chansen att sända alla ljud och video formulär alla dessa prylar är mycket enkelt till din HDMI-enhet eller din HD-tv. Det är en mycket viktig äpple tillbehör som gör att du kan titta på Podcast, MTV, filmer och videor på din HD-tv. Det är också mycket bra på grund av det faktum att det kan stödja 3D-filmer, foton och online video som har hämtats från sidor på Internet. Denna USB 2,0-port HDMI-adapter för iPad, iPad2, IPhone 4 och iPod touch 4 har en utsignal på 720p/1080p som är högupplöst. Det är också möjligt att ladda alla Apple-enheter som du har på det på grund av det faktum att den har en USB 2.0-port. Det är möjligt att bara plug and play denna stora enhet. För att göra det ännu bättre, behöver du inte någon jailbreak eller extern strömförsörjning så att kunna köra adaptern.

HDMI adapter med USB 2,0-port för iPad, iPad 2, IPhone 4, iPod touch 4 är svart i färgen och är tillverkad av aluminium. Den har en storlek på 4,5 (L) x 5 (B) x 1 (T) cm och det stöd port den använder är HDMI eller Mini USB 2,0. Men det är viktigt att notera att det inte stöder filmer som köpts via iTunes och även de som har blockerats av Fairplay kopieringsskydd system från Apple.It är ingen tvekan om att HDMI-adapter för iPod Touch 4, iPhone, iPad, iPad2 med USB 2,0 port är en lysande enhet. Det ger dig en chans att titta på alla medier som du har lagrat upp i alla dina surfplattor på din HD-tv utan mycket krångel. Det är i grunden en plug and play-enhet och det kommer att ge dig en stor utsignal som säkerställer mycket tydliga bilder och ljud. Det faktum att det också fungerar som en laddare tillför mervärde. Det är en produkt med bra funktioner och en som du helt kommer att njuta. Gå ut och skaffa dig en dag och njuta av alla dina filmer och andra medier är mycket bekvämt och bekvämt. Det är faktiskt mycket kostnadseffektiv!

att ta reda på mer information om Ankaka linje av Partihandel Electronics kolla in denna länk: / grossist-digital-tv_c10065



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar