lördag 16 februari 2013

iPhone laddare - en nödvändighet. - Teknik - Mobiltelefoner


Om du inte har en iPhone laddare eller din gamla iPhone laddare gick sönder, bör du vara beredd att köpa en ny

Apple iPhone. Förmodligen världens hetaste mobila gadget just nu, det har hänförd sinnen köpare med sin myriad av multimedia (ljud, foto, video och spel), grå stimulerande (ordböcker, internet och så mycket mer) applikationer och spännande slick top of the line designen.

Men bilden här scenariot: du är utomhus, vandring eller bara ha en grill med vänner och familj, går batteriet i en rak linje och det finns ingen effekt någonstans i sikte. Vad kan göras så att du inte förlorar kontakten med omvärlden? Tja, återigen Apple kom med en lösning. Solens iPhone laddare. Detta nyaste användning av solenergi expanderade gränserna för mobil teknik till nästan obegränsade ändar. Solens iPhone laddare är mycket kompakt, lätt och det kommer förmodligen passar var som helst i ryggsäcken, handväska eller ens ficka. Och även om namnet antyder så är det sol iPhone-laddaren inte begränsad till bara iPhone kan du använda den för att ladda bärbara datorer, handdatorer och även andra märken av mobiltelefoner precis så länge du har en USB-kontakt med dig.

Användningen av sol iPhone-laddaren är praktiskt taget utan ansträngning, medan solen är uppe, bara att ansluta till din telefon, se till att hela dess yta utsätts för solljus för att maximera energiomvandling och i en eller två timmar du kommer att ha minst hälften av batteriets laddningskapacitet och du kan gå tillbaka till att ringa dina vänner, surfa på Internet, lyssna på musik, titta på video eller någon annan aktivitet som din iPhone kan ge

Finns att använda i alla fall av utomhus nödsituation, även om de normala iPhone laddare blir mer effektivt, är det sol iPhone laddare stor praktiskt tillbehör för din mobiltelefon och du kan köpa den på din lokala iPhone butik eller på någon av de hundratals webbplatser som handlar med iPhone tillbehör.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar