måndag 11 februari 2013

Apple Iphone Egenskaper och fördelar - Teknik - Mobiltelefoner


Det finns många bra och unika funktioner till iPhone. Inte bara visa den modern teknik, men det visar början på ny teknik. Det finns många bra iPhone-funktioner, men jag kommer bara berätta om det bästa. Den iPhone har en stor mängd e-sändning som låter dig skicka upp till fem bilder genom varje e-post. En annan bra funktion är när du spelar din musik och någon ringer dig musikspelaren automatiskt paus för dig att ta emot samtalet. Då kommer det att automatiskt återupptas när du är klar med samtalet.

Om du vill komma åt alla dina iPhone-filer på datorn, behöver du bara ansluta den till datorn och vänta lite tid för den att synkronisera innehållet till datorn. Den iPhone har en stor display och ljudkvalitet när du tittar på YouTube-videor. Den iPhone är i grunden en liten bärbar dator, men den är gjord för att passa din hand, vilket är mycket praktiskt. Om du vill ändra din bildskärm från stående till liggande, svänger du bara det 90 grader och det kommer automatiskt att ändra visningsskärmen. Nu hur coolt är det. Annan iPhone funktion som är relaterad till att man är när du är på din musikspelare och vill växla spela sekvensen att blanda, skaka du bara iPhone och du kommer automatiskt till shuffle-läge.

Läsning har modernisera även tillsammans med iPhone-funktioner. Den iPhone har en stor applikation som heter iBook som låter dig läsa böcker på iPhone. Den iPhone har också en annan stor program som heter FaceTime-videosamtal som låter dig videosamtal med någon så länge du har wi-fi-anslutning. När du inte har din iPhone med dig och du är rädd att du kanske har några missade samtal, kommer iPhone visa den på sin skärm när du går att låsa upp den. Du kan ha en stor auto-fill alternativ på telefonen som du kan fylla i registreringar automatiskt. Men det blir bara bättre kan säga om du ger dina barn en iPhone i julklapp och vill sätta föräldrakontroll på det, kan du enkelt göra det genom att sätta ett lösenord på vad du begränsa på iPhone. Den iPhone kan definitivt ersätta din gamla telefon, och det kan förändra livet på ett positivt sätt. Så gå ut och köpa din iPhone idag!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar