måndag 25 februari 2013

Att använda sig av Google Voice på Apple iPhone 4 - Teknik - Prylar och Gizmos


HTML5-drivna Web App definitivt kommer att tillåta iPhone-användare får tillgång till Google Voice utan att det behövs en tredje part program. Den webbaserade iPhone app säkerligen inte fungerar och även mer fullutrustad Google Voice för Android, trots det har fått grunderna gjort i en lite.

Google säger, "för omedelbar åtkomst i de viktigaste funktioner som" Dialer "," Skriv SMS "," Inkorg "eller" Kontakter, "kan du lägga till genvägar till din iPhone startskärmen eller Palm Launcher - så billig samtal samt meddelandehantering kommer sannolikt att bli bara ett enda klick. Och eftersom denna web app använder avancerade funktioner i moderna HTML5 webbläsare, innehåller den ursprungliga app-liknande prestanda och hastighet. "

nyaste Web App fungerar på iPhone använder operativsystemet 3,0 och uppåt. Denna version av Google Voice kommer sannolikt att arbeta tillsammans med Palms webOS gadgets.The Google Voice debaclet ovikta förra året när Apple företaget initialt auktoriserat program som kommer från Google och sedan drog den. Många trodde att det senare slet i iPhone Apps Store i uppdrag av AT & T. Detta gör att användare göra mer överkomliga långväga telefonsamtal och även vidarekoppla samtal till flera andra nummer. Den amerikanska Federal Communications Commission inledde en undersökning av slag och ifrågasatte en av de organisationer som är knutna till en motivering av exakt varför ansökan togs bort. Resultaten av denna undersökning har fått ännu inte nyligen avslöjat, tio månader senare on.Desire att använda Google Voice med din iPhone 3G, 3GS eller (start 24 juni) din IPhone 4 enhet? Ta en titt på m.google.com / voice i din mobila webbläsare.

Nu är du övertygad? om ja varför inte prova denna coola program som säkert du och din familj och dina vänner får nytta med också njuta av tjänsten av denna app.

Tack så mycket för att läsa min artikel - Att använda sig av Google Voice på Apple IPhone 4, och jag hoppas att ni gillar det och du lär dig något idag med denna korta bit, nu för mer tips, tricks, handledning för dina Apple-produkter, iOS-enhet, nyheter och senaste topp 10 betalda produkter på itunes besök min hemsida, (se källan länken nedan) och fråga gärna och föreslår något, Bo lyssna på min webbplats för de senaste uppdateringarna för bästa itunes produkter som uppdateras varje dag bara för vår visitot.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar