söndag 4 november 2012

Silent pågående kriget mellan Apple iPhone och Android smarta telefoner - Teknik - Prylar och Gizmos


Silent pågående kriget mellan Apple iPhone och Android Smart phonesNowadays, är det svårt att tänka sig en man utan en mobiltelefon. De flesta människor har smarta telefoner som de erbjuder olika applikationer. Två smarta telefoner fånga den mobila marknaden just nu. En av dem är iPhone från Apple och andra är Android från Google. Det är en tyst krig mellan dessa två fantastiska smarta telefoner samt Android-baserad Tablet PC och iPad. Båda är de mest gillade telefon i denna generation. Här är några jämförelser mellan dessa två enheter, enligt Lisa, PR-chef för Ankaka.com.

iPhone, hitta funktionaliteten alternativet är mycket hård och tuff. Å andra sidan är det lätt och bekvämt för Android användaren. Android telefoner program är öppen källkod. Tvärtom är iPhone baserad på slutna tillämpningar. Om du vill ladda ner källkoden, är det mycket lättare i androider än iPhone. I iPhone källkod nedladdning, först måste du besöka Google och sedan hämta det. Därför kan man säga att när det gäller Android-plattformen telefoner som de definitivt kommer att slå iPhone.

iPhone har de använt programmeringsspråket C i det tillsammans med några objektorienterad version. Androids telefoner Java baserade. Java är ett mycket enkelt programmeringsspråk för smarta telefoner jämfört med C-programmering. Om du är förtjust att koda då kommer iPhone vara det bästa alternativet för dig. Dock kommer många människor föredrar androider på grund av dess enkelhet i drift.

Vid verktyg, båda enheterna är desamma. I plattformarna på båda enheterna, är det svårt att hitta någon skillnad i plattformen av verktyg. iPhone är på marknaden för en hel del tid. Därför har det används några verktyg innan Android-telefoner och androider använder det nu.

iPhone uppmuntra användningen av MVC mönster med detta mönster i sina apparater. Alla program är anordnade i detta mönster och därför lätt för användarna. Android baserade telefoner använder också några bra systematiskt mönster i sina apparater. Även om det är helt annorlunda från iPhone designmönster. Android tabletter design är mer användarvänlig än iPhone. Men för att utveckla detta mönster måste utvecklaren att arbeta hårt och ansikte många svårigheter.

iPhone har misslyckats att uppmärksamma när det gäller sociala nätverk. Utan dykning djupt i ansökan, är det omöjligt att komma åt webben på ett trevligt sätt. Men du kan få alla meddelanden till telefonen mycket lätt. Android OS-telefoner med en sådan teknik, som kommer att visa dig flöden så snart som möjligt. Widgets ansökan så att användarna av iPhone att använda internet på ett mycket enklare sätt.

Om du är en musikälskare och alltid vill ha de senaste låtarna först, sedan måste man välja androider. Alla musikprogram finns på denna super enhet för att ge dig erfarenhet av strömma musik. Du har möjlighet att spela två eller tre låtar på androider, men inte i iPhone.

Androids är bättre i verktyg, har systematiskt mönster, mer flexibilitet och är mer pocket-vänlig än iPhone. Valet är ditt.

Hitta mer information om Partihandel Android-telefoner besök / grossist-android-phones_c10020



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar