onsdag 28 november 2012

IPhone 5 - redo att ställa fotfäste i arenan av smartphones - Teknik - Mobiltelefoner


iPhone 5, den femte generationen enheten i Kalifornien baserade Apple Inc kan avtäcktes på kommande 6 juni, 2011. Denna magiska apparat Apple är inte bara en upgradation av sin gamla syskon IPhone 4 men kommer också att anlända med något exklusivt och innovativa funktioner att spänningen Apple-fans.

dominans of California-jätten Apple Inc i arenan av smartphones är obestridligt. Det har släppt tills ännu 4 generationer iPhone-modeller, som omfattar ursprungliga iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS och IPhone 4. Varje del av denna serie har sin kredit något innovativt och underbara och har varit frestande hjärtat av globala ubergeeks.

Nu Apple är inställd på att lansera sin 5-e gen iPhone ganska snart. Ryktena flyger i luften, att det kan släppas den 6 juni 2011, på vilken dag det är sparkar ut sin världsomspännande Utvecklarhörnet Conference (WWDC), 2011. De specifikationer kan visa sig vara sant eftersom alla sina föregångare även lanserades i denna årliga konferens som hölls i samma månad, dvs juni. Men om det tyvärr inte händer, då kan skjutas till september 2011 eller ens i början av 2012.

Även om det inte finns någon officiell information om specifikationer och funktioner i denna underbara enhet, men att förlita sig på de specifikationer som gjorts av techno-kritiker, skulle vi strävar efter att kika lite i sin några anmärkningsvärda funktioner:

1.Similar utseende som i sin föregångare IPhone 4

2.Relatively större 4 pekskärm med kant-vis förbättring i kontrast till IPhone 4

3.More förbättrad panel storlek i metallchassi

4.8MP eller högre kamera ger dig en aldrig tidigare fotoupplevelse

5.Packed med funktioner Internetdelning

6.32GB modell tillsammans med möjlighet lägsta minne

7.Support till 4G-LTE-nät tillsammans med 3G-nät

8.Innovative iOS 5,0 med multi-finger touch anläggning

9.a mycket större skärm med högre upplösning HD eller WXGA

10.LTE nätverk för att njuta av utmärkt multimedia upplevelse

11.New apps för att göra det till en utmärkt mobil-TV

12.New säkerhet och samtalsfunktioner

13.A5 chip med dubbelkärnig processor på minst 1,2 GHz

Förmodligen är införlivandet av NFC-tekniken dess mest lyfta funktionen, som kommer att convertthis enhet till en digital plånbok. Således denna telefon kan dras liknar ett kreditkort och kommer att ge användarna möjligheten att mobil betalning vid försäljning räknare.

Således är Apple iPhone 5 inte bara en upgradation av sin gamla syskon IPhone 4 men kommer också att anlända med något exklusivt och innovativa funktioner att spänningen Apple-fans. Förmodligen är det anledningen till att Apple försöker pracka det som Magical anordning av 5: e generationen.

Efter lanseringen, kan den här enheten uppnås genom en myriad av Apple iPhone 5, som kommer att vara, naturligtvis, som finns på butiker av alla framstående nätoperatörer, inklusive Vodafone, O2, Orange, T-Mobile, Virgin och många mer.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar