måndag 12 november 2012

iPhone 4S recension? Siri är kuslig men Cool - Teknik - Mobiltelefoner


IPhone 4S är idag en av de mest eftertraktade nya mobiltelefoner finns att köpa, online eller i butiken, tillsammans med nyligen lanserade och konkurrerande telefoner namn som Droid RAZR eller Galaxy Nexus.

IPhone 4S sägs vara en förbättring på sin "äldre iPhone4 version och har fortfarande kvar många av de typiska och väl älskade funktioner som kännetecknade dess äldre version.

ovan sagt finns det betydande förbättringar och nya funktioner som skiljer IPhone 4S från iPhone4 som är värd att utforska.

Den första anmärkningsvärda förbättringen är införandet av Siri, en feminin robot röst som är en korsning mellan en digital personlig assistent och en sekreterare. Helt enkelt genom att tala till din IPhone 4S (och Siri) kan du kolla vädret, trafikförhållanden och GPS-koordinater. Du kan också berätta för Siri att skicka och ta emot e-post, placera telefonsamtal och möten schema.

Siri talar till dig, men inte i en snarky sarkastisk tonåring sätt (men det kan vara kul). Siri använder vardagsuttryck och gemensamt språk när man talar och många kommer att finna denna nya funktion till hjälp.

annan spännande funktion i IPhone 4S är dess förmåga att stödja en mängd olika nätverk tillsammans med CDMA, GSM och CDMA-användare från både Verizon och Sprint bärare, trots att AT & T är faktiskt dess "officiella bärare.

Detta är goda nyheter för användare eftersom det tillåter dem möjlighet att använda telefonen på olika nätverk och transportörer. Även för Verizon och Sprint-användare möjlighet att lagligt låsa upp telefonen, efter bara sex månaders tjänstgöring, har nu blivit möjligt.

IPhone 4S kan acceptera SIM-kort från alla tidigare nämnda nätverk, en förmåga som verkligen ökar loppet av internationell kommunikation, genom telefonerna kunna ansluta till ett större antal globala SIM-kort, i motsats till att begränsat till en viss bärare eller företagets varumärke.

En möjlighet som är definitivt värt prospektering är användningen av mycket billigare internationella SIM-kort, medan man reser till exempel på en mycket hög prestanda telefon, vilket minskar den totala användningen kostnaderna för telefonens avsevärt.

Dessutom har IPhone 4S 3,0 G på Verizon och Sprint bärare och 3,5 G (HSPA) på AT & T bärare. Vissa förbättringar från den gamla även bättre optiska, visuella och programvara kapacitet med införandet av en 8MP kamera och låga sensorer ljus.

Dessa byggs på ett sätt som maximerar de potentiella sensoriska ljus intag, för att ge bättre bilder kvalitet definition och video outsourcing. Den visuella sensoriska öppning Telefonen har också fått uppdraget bildar en 2,8 avståndet till en 2,4 en, för att möjliggöra mer ljus att filtrera igenom och förbättra den allmänna visning kvalitet bildspråk.

också har den nya IPhone 4S bättre anmälan program, en meddelandefunktionen som stöder gratis SMS tjänster mellan iOS-enhet användare och en PC-Free eller oberoende inställning till nedladdning av ytterligare tjänster och uppgifter utan behov av en dator till göra så.

Betydande förändringar i hårdvaran inkluderar införandet av en A5 dual core processor, och ytterligare två CPS processorer. Den A-5 är i huvudsak ett chip som innehåller GPH grafikprocessorer av riktigt hög upplösning och kvalitet och öka visuell prestanda. CPS processorkärnor, å andra sidan, bidra till snabb och effektivare hantering av information i form av tillämpningar och andra telefon relaterade arbetsuppgifter prestanda.

Slutligen spännande lanseringen av IPhone 4S, nu att köpa i butiker, kommer definitivt att påverka förändra de konventionella enskilda metoder bärare telefonen och öppna nya dörrar i form av rörliga bärare alternativ och möjligheter.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar