fredag 23 november 2012

Apple iPhone 4 - Vad du behöver för att förstå om det goda enhet - Business - Försäljning


Apple IPhone 4 är den nyaste skärmen smarta mobiltelefon från The Big Apple. Det blev lanserades i USA, England, Loire, Tyskland och Japan i 06 24, år 2010. I IPhone några innehåller samma äpplen IOS operativsystem som sin partner. Nutida överskott funktionen Apple IPhone 4 jämfört med sina tidigare varianter är dess icke skyddade rostfritt stål struktur som fungerar precis som masten. Avsett att vara 5 gånger starkare jämfört med den sedvanliga stålet. CNC bearbetade bandet ger telefonen som har en fantastisk strukturell spänning också stolt en riktigt elegant slimmad modell.

Apple IPhone 4 har en micro-SIM-Visa eller MasterCard som kör på den dolda nätet och detta SIM ligger på vägra möjlighet bas vid den högra delen av verktyget. Detta är dock mycket anläggning som är utrustad endast av de utvalda få nätverksleverantör. Vid din CDMA-nätverk fäster en virtuell telefon i nätverket med en ESN. Apple IPhone 4 har en eDRAM av 512 MB och en centralenhet kallas Apple Inc A4 använder lagringskapaciteten 16/32 GB. Apple IPhone 4 fungerar på Apples A4 och som produceras av Intrisity och företaget.

fantastiska ökningen till din Apple IPhone 4 än tidigare typer är de två blanka bussar från består av robusta kopp data är samma som gäller för används för att generera vindrutor på helikoptrar och höghastighetstågen. Det är verkligen anges av tillverkaren tyget är 20 (20) ggr orubblig, och 32 fall tuffare kontra plast. Dessutom hävdas att flöjten är mycket fast och det har mer överge trotsig än någonsin tidigare. De 960-genom-640 tillbaka krukväxter Flytande kristaller liksom pixeltätheten av 326 PPI säkerställer systemet highestresolution telefon hittills. Apple IPhone 4 har använt en accelerometer som när matchning med inbyggd treaxlig gyroskop gör iPhone behöriga på sofistikerade rörelse avkänning funktioner, som ser till en större och mycket mer exakt Gaming se jämfört med andra telefoner.

Apple IPhone 4 har en Penta-band mobiltelefon UMTS Feeler, och aldrig en domstol ring UMTS 3G mast. Sändningen i smartphone tjänster 800, 850, 900, 1900 och 2100 MHz. de Whittle former för Covert versionen verkade tillverkas av solen funktioner Behandlingar tillsammans med Infinon. Utrustningen använder en 30 fästanordning stiga kontakten som sin enda yttre uppgifter hamn. Dessutom är det kan också hjälp en befäst filmer ringa användning som lätt kan göras med någon av antingen övervakningskameror över en sladdlös anslutning. Detta underlättar för att tala till en annan Smartphone 4, den 4: e eran kontakt eller en Mac datorenhet drift Mac OS x10.top sex Snow Leopard.

Apple IPhone 4 har en alternativ ingång konfrontera VGA digitalkamera bortsett från 5 Ultra pixlar bakre änden vänd övervakningskamera med en LED blinka. Den bakre änden konfrontera videokamera kan data HD-video i 720p med 30 bilder per sekund. Båda kamerorna har tap-to-focus funktion, det är ytterligare en egenskap hos Operativsystem - systemets 4.Snapshot och videoklipp kan också göras. Den bakre änden digitalkamera kan använda genom att zooma den 5x perioder.



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar