onsdag 14 november 2012

iPhone Reparation - Hobbies


Eftersom din iPhone är så personlig för dig, som har en som inte fungerar kan vara mycket frustrerande. Din iPhone lagrar alla dina favorit meddelanden, bilder, e-post och musik. Det är därför du behöver veta hur man ska få fast.

Det första du bör tänka på är kostnaden. Om du betalar för att få din iPhone reparerad du lita på att din iPhone har reparerats av en professionell, men du kan förlora alla dina data i processen och som kan vara dyra att ersätta, id Förutom kostnaden för delar, sjöfart, och reparera sig själv. Detta kan hamna kostar dig lika mycket som en ny iPhone.

annat alternativ, om iPhone fortfarande fungerar är att överföra alla dina data till datorn och försöka fixa det själv. Det finns delar som finns tillgängliga på nätet och det finns också många reparationer artiklar tillgängliga online. Uppenbarligen är detta inte omöjligt och det kan faktiskt vara kul att reparera din iPhone själv. Om du reparera den själv kommer du att ha glädje av att veta att de bästa delarna användes och du kommer att ha sparat lite pengar.

Men om din iPhone är bortom reparation, är din enda åtgärd för att köpa en ny. Men du kan handla din iPhone som är bortom reparation av en ny, och bara betala mellanskillnaden. Normalt innebär detta ca $ 199 för basmodellen med extra kostar lite mer. Åtminstone kommer du att kunna få en ny iPhone utan att behöva betala för det i sin helhet.

Det är lätt att få alla delar såsom iPhone utbytesbatterier, skärmskydd vakter och byte skärmen. Dessa delar kan hittas enkelt på nätet och det finns företag som kommer att installera del för dig, eller ge dig anvisningar om hur du installerar del själv.

En av de vanligaste problemen med iPhone är en trasig skärm. Vem som helst kan reparera en iPhone genom att få ett iPhone-digitizer pekskärm och ersättare skärmen. Det finns många webbplatser på nätet som erbjuder dessa reservdelar för alla versioner av iPhone.

Det är mycket vanligt att behöva byta iPhone glas skärmar i 2G, 3G och 3GS modeller. Om du måste byta iPhone glasskärm, se till att du har bra instruktioner att följa. Följ dem noga när du tar din tid. Försök aldrig att trycka något som kan leda till ytterligare skador som kan göra din iPhone oreparabel.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar