torsdag 15 november 2012

Sex skäl till varför Apple iPhone 4 besviken - Business - ECommerce


Eftersom Apple har lanserat mycket efterlängtade iPhone4, är det diskuteras på olika forum och alla är nyfiken på att veta mer om det innan ett köp beslut. Jag undersökte också iPhone4 och funnit att det är ont om många parametrar. Det är inte så att iPhone4 saknar dåligt på funktioner, men sanningen är mobila världen har gått framåt under senare tid. Alla funktioner som används för att skapa en wow i iPhone 2 & 3 är nu mycket vanligt, har världen gått vidare långt före. Inte bara detta, telefoner med förbättrad processorkapacitet (till exempel Snapdragon 1,3 GHz processor), stark OS (Android Froyo till exempel) och ultra lyhörd visning (läs 4 tum + + kapacitiv) har förhöjda riktmärkena av flera hack. Mot bakgrund av dessa nya fakta - vi har åter bedömt iPhone med avseende på nuvarande värld realities.Before läser dessa punkter, en friskrivningsklausul - Jag är inte njuter Apple bashing.Rather Jag är en levande iPhone fläkt, men jag känner mig sårad när jag inte t se IPhone 4 enligt mina förväntningar (ingenting av denna värld) från en modern mobil enhet perspektiv.

Vi anser att IPhone 4 faller kort på följande konton: 1. Total Design - Ingen överraskning eller variation i övergripande design jämfört med iPhone 3.Detta visar begränsning på framsidan av Apple designteam, när andra tävlingar lanserar telefoner med banbrytande innovation och design, iPhone visar design av fix huvuden som inte är redo att ändra, tänka och innovation. Apple missat tillfälle som ges av iPhone4 att utforma mobiltelefonen föränderlig värld. Folk tror att mobiltelefoner kommer att ersätta bärbara datorer mycket snart genom alla grundläggande datoranvändning funktioner i sig, men där är det tankeprocess syns i Apples strategi. De är snarare mer intresserad av att skapa ett segment för iPad eftersom mer kapabel IPhone 4 betyder slutet av vägen för iPad.2. Skärm - 3,5 inches skärm är totalt misslyckande. När världen har gått framåt med 4 inches och större skärm, är Apple lever fortfarande i tidigare 3. Batterier-iPhone 4 batterier förseglade och om batteriet misslyckas du inte kan ändra det, utan du måste ändra hela luren. Kom äpple, försök inte att spela sådana monopolistiska spel när världen går mot öppna standarder och metoder. Efter att ha tillbringat 500 USD dålig kunden inte kommer att kunna byta batterier blir för unfair.4. Apple IPhone 4 minne är inte utbyggbart när alla enkla telefoner kommer med 32GB / 64 GB kapacitet. I en värld där innehåll, video, musikfiler blir rikare (och tunga alltför) varje dag, förväntar varje användare att hantera i fix minne 16GB blir för mycket. Även en tonåring kan behöva 30 -40 gb utrymme för att lagra senaste videor och spår. Inte ge doen't kortplats visar någon mognad snarare visat hur smal och självisk är Apple linje thinking.5. Enligt uppgift användare inte är nöjd med paketlösning som erbjuds av AT & T och IPhone 4.Detta inte ens ge gratis samtal inom AT & T användare också gränser för täckning ytterligare begränsar användaren freedom.6. Du behöver micro SIM-använda IPhone 4.Detta är en ny googly från Apple. Vad kommer att ske genom att spela dessa jippon? I stället för att lägga innovativa funktioner Apple teamet har beslutat att begränsa portabilitet och användbarhet. Mycket stor besvikelse!

Total IPhone 4 ser jag ett försök att tjäna pengar på iPhone 3G rykte samt gör mer pengar genom att trafikerar konkurrensbegränsande förfaranden och design.Hopefully Apple kommer att rätta dessa frågor snabbt.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar