söndag 18 november 2012

Olika iPhone Reparation alternativ att välja mellan - Teknik - Elektronik


iPhone är en pålitlig enhet, men det är inte helt oförstörbar. Det kan skadas av vatten exponering, trasiga pekskärm och så många andra orsaker. Innan du kastar ut din iPhone och gå till närmaste mobiltelefon butik för att köpa en ny, måste du först överväga ett billigare alternativ som är iPhone. Inte alla skador på iPhone är permanent och oåterkallelig. Vissa skador kommer du bli förvånad över att ta reda på är bara liten och kan lätt fastställas genom en iPhone reparation. Det finns flera alternativ som du kan välja mellan för din reparation.

En helt ny iPhone kommer i allmänhet med en garanti som vanligtvis omfattar en period av ett år. Om din iPhone skadas inom ett år efter att du köpt det då det täcks av garantin. Innan du tar din iPhone till en auktoriserad serviceverkstad bör du kontrollera ursprungliga inköpskvitto för din iPhone att se till att du fortfarande omfattas av garantitiden. Du måste också kontrollera om skador på apparaten täcks av therepair servicegaranti. Du kan också ringa till auktoriserat servicecenter för att göra denna undersökning genom att beskriva vad exakt är fel med din enhet.

kundtjänst på telefon kommer att kunna avgöra om den specifika iPhone-reparationsservice att din enhet behöver täcks av garantin. Inte alla iPhone tjänster kommer att omfattas av garantin även om det är inom garantiperioden så det är bäst att göra de nödvändiga förfrågningar om detta i förväg. Om skadan till din iPhone täcks av garantin kan du skicka in telefonen för reparation gratis. Om skadan är allvarlig då tillverkaren kan även ge dig en helt ny ersättare iPhone.

Din operatör är också ett annat alternativ som du kan välja för din iPhone. Vissa operatörer erbjuder sina abonnenter med iPhone tjänster. Du kan bara ringa kunden hotline göra några förfrågningar om deras reparationsservice och skicka in din telefon för att få den fasta. Inte alla nätverk erbjuder denna typ av iPhone-reparationsservice.

Ett av de alternativ som du kan använda är verkstäder som finns nästan överallt. På grund av den ökande populariteten av iPhone har en massa verkstäder öppnas också vid alla delar av landet. Du kan söka din lokala telefonkatalogen eller söka på internet efter en pålitlig Spelkonsol verkstad i ditt område.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar