torsdag 22 november 2012

Iphone 4 erbjudanden: vidröra tinnar pekskärm-telefoner - Teknik - Mobiltelefoner


Från IBM Simon mobiltelefon och iPAQ till IPhone 4 är touchscreen-telefoner vinner enorma popularitet bland de tekniska savvies. Den vurm för nuvarande generationen, kan IPhone 4 designad av världskända Apple Inc uppnås genom olika pocket-vänliga och lockande IPhone 4 erbjudanden.

Kropp: Det fanns en oro på den globala mobil-industrin, då IBM och BellSouth gemensamt lanserade IBM Simon mobiltelefon i year1993. Huvudattraktionen i denna mobiltelefon var dess pekskärm, vilket var en banbrytande händelse i historien om telefoner med pekskärm. Denna första smartphone i världen var utrustad med en innovativ på skärmen "predictive" tangentbord och QWERTY-tangentbord för inmatning av text. Bortsett från detta hade användarna möjlighet att välja telefonnummer med ett finger eller skapa memos med en valfri penna.

Och sedan det tog lång lucka på ca 7 år, när Compaq lanserade smartphone iPaq i april 2000. Liknar en vanlig mobiltelefon och utrustad med flera fantastiska funktioner, var iPaq introducerades på marknaden av Hewlett-Packard. Denna Newbie tjänade också enorma acklamation från mobil-buffs över hela världen. Orsaken bakom den omedelbara berömmelse av pekskärmen var sin kontroll metod, vilket möjliggör en gadget kan navigera med mycket mer lätthet, snabbhet och intuition, som användare kan aktivera de givna program endast genom en touch snarare än att trycka på en knapp flera gånger.

Nu efter den långa tid av ett decennium, har pekskärm telefoner bevittnat flera improvisation och har blivit en oskiljaktig del av våra liv. Apple hoppade in denna domän år 2007 tillsammans med lanseringen av iPhone. IPhone 4 den senaste versionen av Apples släpptes den 24 juni 2010 och utan tvekan den rika erfarenhet av tre år gjorde denna modell en mest eftertraktade doohickey i smartphone marknaden Idag är Apple IPhone 4 betraktade den bästa smarta telefonen som finns på marknaden.

Apple IPhone 4 är fylld med olika typer av visa funktioner, inklusive multi-touch inmatningsmetod, skrapa bevis yta och 3-axlig gyro sensor. Det finns med 2 alternativ internt minne inklusive 16 GB och 32 GB. Enheten är kompatibel med 2G samt 3G-teknik. Användare kan också njuta av tillgång till internet på alla trådlösa nätverk som GPRS, Wi-Fi, Bluetooth. Denna telefon flaunts också en inbyggd kamera på 5 megapixel för att ge dig en behaglig och minnesvärd bild upplevelse. Den sekundära kameran för denna widget ger ett ansikte tid erfarenhet videosamtal. Du kan även komma åt webbplatser för sociala nätverk är mycket bekvämt genom att bara svara och göra uppdateringar.

innovativt utformad handenhet kan uppnås på fickan vänliga priser genom att anta flera Apple IPhone 4 erbjudanden. Alla framstående nätverk av Storbritannien inklusive Orange, O2, Vodafone, T-Mobile och tre tillhandahåller buketter av lukrativa erbjudanden som kontraktet telefoner erbjudanden, pay as you go erbjudanden etc. Konsumenterna kan också få dyraste och frestande presentartiklar som bärbara datorer och LCD-TV tillsammans med kraftiga rabatter på samtal och texter. Man kan bläddra on-line shopping sajter och kan jämföra och ta den lämpligaste mycket att uppleva magin i denna pekskärm smartphone.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar