måndag 19 november 2012

Det bästa sättet att genomföra en iPhone reparation på batteri - Datorer - Hårdvara


Skulle du vara en iPhone ägare då du verkligen gillar din iPhone. Du njuta av det så mycket som du använder det hela tiden. 1 faktor som du inte njuta om din iPhone är batteritiden. Även om mycket bättre än de flesta enheter på marknaden, kan iPhone batteri har fortfarande vissa svårigheter. Trots detta finns det verkligen en enkel iPhone reparation som kan ta itu med dåliga problemet batteritid.

iPhone reparation som vi kommer att tala om innebär batteribyte. Om din IPhone 4 laddning inte varar en hel dag, om batteriet procent förändras ständigt upp och ner, eller telefonen inte längre slå på, så detta är verkligen också iPhone reparation som din telefon kräver.

Så att du kan utföra denna iPhone reparation, måste du vara beredd att använda rätt verktyg, reservdelar och tålamod. De verktyg som behövs för reparationen kommer att vara Phillips och Pentalobe skruvmejslar, en plast pry verktyg och säkert en helt ny utbytesbatteri. I huvudsak den mest kritiska faktorn är att inte saknar förtroende när man närmar denna reparation. Det är ganska enkelt att få denna iPhone reparation klar under femton minuter och med minimal kunskap. Följ instruktionerna och du kommer att göra fint!

Steg ett.

Du kan behöva att först bli av med två förlängda skruvar placerade på undersidan av iPhone. Dessa skruvar kommer att kräva antingen Phillips eller Petalobe skruvdragare (beroende på modell). De är belägna senare mot laddningsport.

Steg två.

När de två nedre skruvarna tas bort du kan vara redo att öppna upp din IPhone 4. För att göra detta kan du bara ta den bakre luckan och skjut den uppåt och lyft ut från iPhone. Det är så enkelt är det. Trots detta bör du inte trycker ner på baksidan så länge denna process eftersom det kan bryta från minimalt tryck.

Steg tre.

För att du ska ta bort batteriet från iPhone kan du behöva ta bort en skruv som håller batteripolen på plats. Använd stjärnskruvmejsel och eliminera denna skruv så att det är möjligt att koppla bort batteriet från moderkortet.

Steg fyra.

Direkt efter skruven inte längre håller terminalen metall batteriet på plats kommer du att kunna att försiktigt använda din plast pry för att dra terminalen uppåt och lyft ut från moderkortet. När detta verkligen sker kommer förmodligen inget annat håller IPhone 4 batteri på plats. Leta upp plasten, klar, flik som går under iPhone batteri och dra upp den. Du kan behöva använda viss kraft, eftersom det limmas till botten av iPhone huset. Om det visar sig bli för tufft sedan använda din plast pry verktyg för att få under batteriet och stödja dra ut den.

huvudsak du bytte bara din IPhone 4 batteri. För att slutföra denna iPhone reparation följ dessa åtgärder i omvänd ordning för att montera din dyrbara iPhone. Glöm inte att testa det för att se till att det sätts på och är helt funktionell. När du har några frågor vänligen se vår video tutorial iPhone reparation för mer information och riktlinjer. Om denna iPhone reparationsprocessen blir för utmanande eller om du vill veta om andra alternativ som du helt enkelt kan ha besök.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar