torsdag 8 november 2012

iPad 2


iPad 2 är tillgängliga via online-Apples butik och med få nätverk företag. Droppande tidigare iPad priser och lanseringen av iPhone 5, vänster med olika alternativ med kunderna.

Per tillkännagivandet kommer iPad 2 till försäljning från 25 mars i hela Storbritannien. Per Mr Steve Jobs skulle VD för bolaget, försäljningspriset Apple iPad 2 modeller i 16 GB, 32 GB och 64 GB-modellerna säljer på Apple iPad kostnad. Det är få företag som har tillåtits eller erbjudanden har tecknats för att sälja Apple iPad 2 i Storbritannien. Så iPad 2 erbjudanden kommer att finnas tillgänglig direkt via Apples webbutik, verkliga butiker och med få nätverk företag i Storbritannien.

Som vi alla vet Apple iPad 2 har lanserats i två olika modeller. 3G + Wi-Fi och Wi-Fi-modeller. Även om den exakta priset för båda modellerna kommer att redovisas i kommande hours.Currently, är Apple accepterar inte några förbeställa erbjudanden i Storbritannien. Så webbutik och verkliga världen är de bara några alternativ för iPad 2 erbjudanden.

stort varumärke har tagit en poäng genom att sänka ned priset på tidigare version av iPad i Storbritannien. Eftersom den nya Apple iPad 2 är mer avancerad och utrustad med fantastiska funktioner och utseende som kan påverka den sälja av tidigare tabletten. Grund av den anledningen Apple iPad priserna har sjunkit.

Men, enligt kritikerna Apple har skapat en hård konkurrens bland sina egna enheter. Apple iPad 2 som sålde ut miljontals enheter och genererade miljarder pounds och dollars.IPhone 4har accepterats som magnifika Internet savvy luren och nu Apple Inc. är på väg att lansera iPhone 5. Vilket gör kunderna förvirrade eller lämnar dem med olika alternativ att välja den bästa tekniken till ett överkomligt pris. Förra året i 2010, ansågs det som år av iPad, i år skulle det vara år av iPad och iPhone 5.

Det finns ingen bekräftelse från nätverk företag som O2, Virgin, Vodafone, tmobile, Tre och Orange om förbeställningar erbjudanden för Apple iPhone 5 erbjudanden recently.Unfortunately skulle O2, Virgin och Orange inte sälja Ipad 2 erbjudanden som i nationen. Men enligt Orange Storbritanniens PR Manager Conor Maples meddelade ett joint venture mellan (Orange och T-mobile) kommer att sälja iPad 2 erbjudanden med nya namn. Även kommer O2 att fortsätta att erbjuda stort värde för iPad taxa för kunderna.

Vodafone kommer att fortsätta värna sina kunder genom bästa erbjudande erbjudanden för iPad 2 och iPhone 5 behandlar alla mervärdestjänster, lägsta tullsatserna tillsammans med dyra presenter. När det gäller tre tjänsteleverantör är berörda, kommer den att ge iPad 2 och iPhone 5 erbjudanden med dedikerade erbjudanden, men priserna på erbjudanden är ännu inte bekräftats officiellt.

Så användaren har vänstern med många alternativ. Om de vill fortsätta med 3G har de tidigare version av iPhone och iPad med överkomlig prislapp eller nästa generation som inkluderar 4G med iPhone 5 och iPad 2.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar