tisdag 13 november 2012

Gör det själv iPhone / iPod reparationer - Är det verkligen billigare? - Teknik - Mobiltelefoner


Är det värt det att göra en DIY iPhone reparation istället för att ha det professionellt gjort? Denna artikel kommer att undersöka kostnaderna och fördelarna med två. Förhoppningsvis kommer detta att göra det lättare att välja mellan att göra en reparation själv eller har det gjort professionellt av en iPhone reparation företag.

Vi vet alla att gå med DIY vägen är till synes billigare. Åtminstone verkar det så i teorin. Naturligtvis, när allt är sagt och gjort, kan man finna att själv reparera kostar mer pengar, tid och ansträngning än det skulle ha kostat med hjälp av en professionell. Dessutom är det möjligt att permanent skada enheten, vilket gör det unfixable.

Vilka är orsakerna? Först är tid ensam en viktig fråga. De flesta människor har uppenbarligen lite att ingen erfarenhet reparera iPhone eller iPod. Och DIY reparationer kan ske snabbt utan praxis. En genomsnittlig iPhone glas reparationer kan lätt ta 1-2 timmar. Nu, mer en person gör något, desto mer bekant han eller hon får med processen, och desto snabbare de får på att göra det. Men första gången någon försöker reparera en trasig skärm (till exempel) de bör vara beredda att spendera väl över en timme. Andra reparationer, som ersätter en bakre omslag, kan ta 4 timmar eller mer.

Därefter ansträngning kommer att spela en viktig roll. Det är sant att den ansträngning tas i att lära sig att reparera en iPhone är underbar. En person kan lära sig mycket samtidigt dissekera sin egen enhet. Den personen bör ha i åtanke dock att han är ägare till den enheten, och därför har att hantera oavsett resultatet. Ingen av dessa reparationer är lätt på något sätt. När telefonen om det i bitar, skruvar överallt, sprider delar ut, kommer det att vara svårt att sätta ihop det igen på rätt sätt. Så måste en DIY person ta sin tid, och uppmärksamma varje liten detalj.

sista sak att tänka på är pengar. Pengar är den viktigaste faktorn i vårt beslut att välja en DIY reparation över en professionell reparation. Den initiala kostnaden för byggsats / del kommer att vara billigare än att ha den reparerad av en iPhone reparation företag. Detta är helt enkelt eftersom arbets-och servicekostnader är inte längre närvarande. Återigen är det klokt att hålla i minnet att dessa reparationer är svåra och det finns många delar som kan brytas eller skadas medan du utför en DIY reparation. Detta leder till ett nytt problem, medan det ursprungliga problemet med enheten kan ha varit en snabb reparation. När en del blir skadad eller trasig, kommer det oundvikligen leda till mer tid och ansträngning, vilket innebär mer pengar spenderas på nya problem. Den som har brutit en iPhone vet hur bräckliga de är. De är lika sköra gång demonteras.

Sammanfattningsvis DIY reparationer är helt bra för en person som har erfarenhet reparera iPhone och tryggt åtgärda dem. Om den person som väljer att göra en DIY reparation är lyckliga nog att ha några brutna iPhone om runt kan han experimentera med dem och försök sedan att ta itu hans primära telefon. Men för majoriteten av människor som är oerfarna men vill vara säker på att den trasiga enheten fungerar som ny med minsta krångel, vänligen få det professionellt gjort av en iPhone reparation företag. Det kommer att spara tid, ansträngning och pengar.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar