måndag 26 november 2012

De bästa iPhone tips och tricks - Datorer


iPhone redan säker på att vara en av de bäst säljande Apple-produkter genom tiderna, och dess lansering håller väntade med miljontals konsumenter världen över. Även om iPhone inte faktiskt har släppts ännu, finns det ett antal av iPhone tips och tricks som kommer att komma till hands lärande nu.

iPhone Tips och tricks

När det gäller iPhone tips och tricks, en av de bästa handlar om hur du kan göra det låga ringsignalen på iPhone starkare. Detta är viktigt eftersom i själva verket en av de vanligaste klagomålen om iPhone är att den har en så låg ringvolym. Om du är en av de många människor som finner detta vara ett problem, så åtminstone det finns iPhone tips och tricks du kan använda för att göra något åt ​​det.

Du kan enkelt lösa problemet genom att använda en anpassad ringsignal istället de som redan finns på enheten, och se till att ringsignalen du väljer är en högljudd, högfrekvent ljud.

annat bra tips handlar om hur du kan titta på Google Video över din iPhone och den process som krävs här är otroligt lätt också. Eftersom iPhone webbläsaren Safari inte stöd för Flash, hade Apple Company därför att komma med en ny ansökan för enheten som skulle tillåta strömmande video för att spela på den, och ändå fungerar inte på Apples nya program.

Du kan dock hitta olika YouTube-videor som ger dig steg för steg guider för trick som krävs för att titta på Google video direkt från din iPhone.

annan av de bästa iPhone tips och tricks innebär strömmande ljud från din iPhone till ditt Bluetooth-headset. Detta är en annan viktig fråga eftersom många människor var mycket besviken när de fick veta att Bluetooth är A2DP-profilen inte ingick i iPhone-funktionen listan. För att kunna använda Bluetooth måste enheten vara kompatibel med vissa Bluetooth-profiler.

För att uppnå detta måste du para ihop ett Bluetooth-headset med din iPhone, slå på headsetet så att det kan utföra handslag med iPhone, och när du har gjort detta måste du gå in i Visual Voicemail skärmen och tryck på knappen Ljud i det övre högra hörnet. Du får då en ljud dialogruta, där du kan välja Headset alternativet och sedan växla över till iPod och börja spela din musik eller video.

Det finns många andra riktigt bra iPhone tips och tricks som du kan använda också, som alla är riktigt bra eftersom de tillåter dig att få ut ännu mer av din iPhone-enhet.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar