torsdag 1 november 2012

Att få grymma telefon teman - Teknik - Mobiltelefoner


Om du har en telefon, då du kommer säkert vill göra det ser så cool som möjligt och om du vill göra det, så ska du veta att det finns en hel del teman på Internet som du kan dra nytta av . Om du är Internet savvy och vet din väg runt det, så varför inte starta din favorit webbläsare och börja leta efter gratis teman just nu? Det finns miljoner av dem som kommer att vara på din diskretion och det kommer bara ta dig tid att granska de som du gillar bäst. Bara föreställa hur underbart telefonen tar hand om dig kommer att ha lite upp på den och in som bakgrundsbilder. Om du har en IPhone 4, kommer de ser verkligen ut som artikelserien kommer ut på skärmen.

Tänk på att en bild ser du på Internet kan omvandlas till nokia teman snabbt och enkelt. Således, om du kommer att se en bild som du kommer att älska och skulle vilja ha den inställd som bakgrundsbild, bara högerklicka på bilden, välj spara som och väljer en mapp för att ladda ner den i. Du kan spara så många av dem som du vill.

Sedan, om du vill få dem att se svalare, måste du gräva i med ett fotoredigeringsprogram och kombinera några av dem, thats process Collaged ett collage. Resultaten är de flesta av tiderna imponerande.

Men om det är något du kommer att vilja vara i för, för redigering program verkligen kan peta din plånbok, det finns andra alternativ att överväga. Många webbplatser där ute erbjuder miljontals HD kvalitet bakgrundsbilder och de erbjuder dem i storlekar enligt dina telefoner modell. Många webbplatser kommer också att erbjuda dem för en avgift och i de flesta fall bör du gå med dessa webbplatser, eftersom de coolaste bilderna kommer att erbjudas av dem, inklusive uppdaterade de från filmer på biljettkontoret. Du behöver bara betala en engångsavgift i de flesta fall och då du kommer att ha tillgång till miljontals HD tapeter som kommer att göra din telefon ser fantastisk!

Efter att ha några ner, se till att ansluta telefonen till datorn och har foton synkroniseras i. Om du har en iPhone, använder du USB-kabeln och har telefonen synkroniseras i iTunes.

Nu, med hjälp av programvaran ladda upp bilder, en process som tar några sekunder. Du kommer att se hur enkelt allt är. Efter vidare med detta sista steg kan du vara säker på att dina mobila teman är det mest fantastiska runt!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar