lördag 3 november 2012

iPhone utvecklare som använder IUI-JS för webbapplikationer - Datorer - programvara


IUI är ett webbaserat ramverk för smartphones och avancerade apparater och består av JavaScript-bibliotek, CSS och bilder. Med hjälp av IUI, kan du utveckla mobila webbapplikationer för enheter som iPhone och jämförbara / kompatibla enheter. De brokiga egenskaper IUI fungera som ett verktyg för iPhone applikationsutveckling. IUI är ett fritt, distribuerbar och öppen källkod.

Kännetecken för IUI-JS

iPhone utvecklare kan utforma webbapplikationer med IUI-JS med en infödd look-alike känsla. IUI stöd iOS, Android, OS6 RIM, MeeGo, Bada, WebOS, etc. IUI fungerar på iPad och även på de flesta Android-tabletter. Alla dessa funktioner gör en oöverträffad miljö för iPhone applikationsutveckling. iPhone utvecklare kan lägga iPhone-utveckling genom den flexibla och standardiserade IUI-JS. Kärnan kod IUI är ljus där det inte innehåller alltför många övergångar stilar eller inbyggd gränssnittselement,. Men många plugins, tillägg och teman som finns tillgängliga

Dragen av IUI

iPhone utvecklingsteam kan använda IUI för att skapa iPhone-stil gränssnitt och navigering menyer från standard HTML. IUI undviker behovet JavaScript kunskap för att skriva mobila webbapplikationer. Du behöver inte lära sig ett nytt programmeringsspråk IUI är helt enkelt vanlig HTML, CSS och JavaScript, vilket inte kräver någon sammanställning, kodgenerering, eller förändring. Grundläggande iPhone-utveckling kan göras med hjälp av visuella HTML-redigerare, som är en WYSIWYG editor. IUI har förmågan att hantera förändringar telefon orientering. Generellt kan IUI bidra till att AIPHONE-liknande upplevelse i dina webbapplikationer.

Hämta och installera IUI

IUI kräver ingen installation. IUI ramen består av HTML, CSS, JS, och bildfiler organiserade i mappen och zippad. Du behöver bara ladda ner arkivet och extrahera innehållet och du redo att gå. Enkelheten i konstruktionen och användning gör det till en idealisk ram för iPhone applikationsutveckling bland iPhone-utvecklare. Offshore applikationsutveckling effektivt kan rullas ut med hjälp av IUI ram. För att börja använda IUI funktioner måste du först dra i CSS och JavaScript i en HTML-fil tillsammans med några iPhone-specifika metataggar. Detta bör inkluderas i huvudet taggarna i HTML-filen. Den faktiska utformningen sker i kroppen taggar.

Från historien

IUI har utvecklats av Joe Hewitt ursprungligen för iPhone-utvecklare. Dess mål är att göra standardbaserade HTML förvandlas till en raffinerad användbar gränssnitt uppfyller de normer som fastställts av iPhone-program. I själva verket var det ursprungligen döpt iphonenav. Senare var IUI utvidgas till stöd flesta smartphones och tabletter. Vissa enheter testade med IUI är specifikt Palm Pre, HTC Magic, HTC Dream, HTC Hero / T-Mobile G2 Touch, Motorola Droid, Samsung Intercept och olika othriOS telefoner.

Exempel på områden IUI web / applikationer

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar