torsdag 11 oktober 2012

Vad är iPhone Skins? - Teknik - Mobiltelefoner


Du har just gjort en kritisk köp i iPhone, nu vill ett alternativ att erbjuda skydd till den. Problemet är att en hel del av iPhone skinn och skyddande wraps är alldeles för stor, och inte ge dig tillräckligt skydd med din spanking nya iPhone. IPhone skinn kan vara just det svar du söker efter. Mobiltelefon skinn har invisibleSHIELD försvar, som experter hävdar innehåller kreativa självläkande teknik och även skyddar din iPhone från och med dina otroliga beslutscentra skav. IPhone skinn utnyttjar den exakta teknik först uppfanns för att skydda amerikanska tjänsten heli-fågel blad från den typiskt förutsägbart förödelse som kan komma till stånd vid förhöjda hastigheter, därför du inser att du kan lita på din garanti för din iPhone tack vare invisibleSHIELD.

Utan tvekan vill du göra din iPhone med största försvar som kan hittas, men du också vill att din iPhone att sticka ut från riff-raff och ange den moderna världen när det gäller dig. Du är en sådan en-av-en-snäll person, och som sådan behöver din iPhone hud att vara unik. Bortsett från de omärkliga skins för din fantastiska mobiltelefon ger invisibleSHEILD du skarpa och rena snygga formulär med avseende på baksidan av din nuvarande iPhone med en invisibleSHIELD barriär för att hjälpa dig att hänvisa till det som din egen. Välj bland ZAGGs katalog av hög kvalitet, hög upplösning mönster i ett urval av olika typer. Bli din egen artist genom att importera en högupplöst fotografi av din smak, kanske en bild av en nära anhörig. Skärmskydd har ingen negativ resultat på nyttan av din fantastiska iPhone.

En individ kan möjligen fortfarande njuta av din nivå pekskärm lyhördhet behöver du bara 24 timmar efter installationen. Din nya visuellt tydlig, lövtunna materialet sannolikt aldrig att ändra din otroliga klart som kristall utseendet på din faktiska pekskärm, en riktigt tydlig vakt. Din kompetens av invisibleSHIELD omfattar en hel fenomenala plustecknen: lång livslängd, enkel installation, täckning och släpp motstånd. IPhone skinn innehåller en särskild möjlighet att själv läka från repor, vilket resulterar i att det alltid visas mycket bra. Den vattenlösa uppsättningen upp enklare i jämförelse med sedan länge etablerad vatten och tvål montera och lämnar liten eller ingen limrester på scenen. Skins installerar sina själv till den faktiska siffran och kurvor på din otroliga iPhone utan resulterar i betydande områden av olika material dinglande löst.

förbättrade greppet undviker att falla tillsammans med att tappa, se till att din prisade iPhone varar lika solid inne händerna. InvisableSHEILD ger dig förtrollande och lockande läder-baserade fall dessutom. Ge din fantastiska iPhone egen elegant utseende, känsla och även doft av äkta läder och dessutom din prisade ordentligt skydd vi har lärt känna från iPhone skal. De lackläder omslag kan köpas i bruna eller svarta även med vanligt annars tryckt motiv. Hudens livslängd ersätter warrantee ger dig det skydd att veta att din prisade iPhone vaktas för den tid som du äger den. Skulle din iPhone skin faktiskt märkt, delas eller på annat sätt sprucken, kan mycket väl ersätta den fri-of-avgift från och med då. Du kan vara glad med det här verktyget, och din mobiltelefon kommer en gång för alla bli mycket lyckligare. Det är faktiskt en underbar faktor för att skydda en exceptionellt bra och högt prissatta finansiell investering.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar