måndag 8 oktober 2012

iPhone 5 är att fungera bättre - Teknik


alla dessa iPhone fans där ute, verkar det som om nyheter om den nya iPhone 5 håller sin flöde och fler och fler detaljer avslöjas från olika källor om det. Det finns miljontals människor som knappast väntar på att få sina händer på den här telefonen och anledningen är att det ryktas ha mycket unika egenskaper som ingen annan telefon har kommit med ännu och det är också en anledning till att jämföra den med den nuvarande bästa telefonen på marknaden, Galaxy S2 (som jag för närvarande äger och kan säga att det är fantastiskt!). Ingen tvekan om att det har funnits många rykten kvar ute på öppna och vi kommer att tala om några saker i fråga om detta.

gäller iPhone 5 release datum, bör du veta att det release datum har någonstans mellan juni och juli planeras i början, men sedan igen, har Steve Jobs förklarade att frisättningen kommer att skjutas upp till september, då nya smartphone kommer att få sin officiella release datum. Vi är redan i augusti, så det finns lite tid tills den nya iPhone kommer att få släppas, vilket gör att alla känner sig mycket orolig över det.

på forumet, många användare talar om den möjliga funktionen att den nya Apple iPhone kommer att få funktionen. Vissa säger att den nya telefonen inte bara kommer att ha cirka 64 GB minne, men det kommer också att ha en förbättrad display (väl jag vet inte hur mycket de kan förbättra det, men det återstår att se) och en ny form faktor.

Rykten har pågått att telefonens formfaktor får ändras och det är verkligen inte bra att vara ärlig, i förekommande fall tillverkarna inte kommer att gilla detta alls. Mer att det, vet vi alla att Steve Jobs aldrig gillade att se en telefon som har en hem-knappen och det är därför det är schemalagt, åtminstone i antaganden av människor, att den nya iPhone inte kommer att ha en innehöll och det kommer att bli en helt pekskärm drivs mobiltelefon.

För nu verkar det som det finns också förväntningar på att den nya iPhone också kommer med USB-portar. Naturligtvis är iPhone 5 jailbreak också ett intressant ämne att användarna diskuterar just nu, var och en av dem redan knappt vänta på att få sina händer på telefonen och gör det.

Och naturligtvis, hur kan någon förneka fullkomlig utmaningen mellan Galaxy S2 och den nya iPhone5, eftersom de kommer att vara både mycket kraftfulla telefoner.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar