söndag 21 oktober 2012

Apple iPhone 5 - Shopping - Hemelektronik


Apple iPhone 5 är den 6: e telefonen att släppas av Apple i sin spektakulära smarta telefonlinje. De föregående har varit iPhone, iPhone 2, iPhone 3G, IPhone 4 och iPhone 4S. Alla dessa har varit top of the line revolutionära och oerhört populära smarta telefoner. På grund av framgången med de tidigare modellerna är Apple iPhone 5 en av de mest efterlängtade mobiltelefoner som du förväntar dig att se. Med tidens Steve Jobs, är Apple förväntas dra ut alla hållplatser för att försäkra sina kunder om att även om den revolutionära är död, kommer hans idéer lever vidare i Apple-produkter. Vi kommer nu att tala om några av de funktioner som förväntas finnas i iPhone 5. Tänk på att ingen av de funktioner som kommer att nämnas har bekräftats och helt enkelt utbildade gissningar och förväntningar.

Förväntade funktioner

Ut med det gamla och in med det nya är ett populärt talesätt. Med Apple är det mer som att ändra gammal och göra det nya. Kameran på tidigare iPhone var spektakulära och iPhone 4S stödde en 8 megapixel kamera tillsammans med 720p HD-videoinspelning. Apple iPhone 5 förväntas ha en ännu mer kraftfull kamera men spännande funktion är att den kommer att ha 3D-funktioner och kommer att kunna skjuta panoramabilder. Detta innebär att du kan ta 360 visningar graders vinkel i din favorit landskap. Denna funktion finns inte i de flesta digi kammar och kvaliteten på fotot kommer att göra alla dina digi kammar värdelös. Du kommer också att kunna skjuta video och bilder i 3D tillsammans med att kunna filma i 1080p HD. Den andra nya funktionen kommer att bli världens telefonens kapacitet. Denna senaste modell förväntas ha en sim mindre kropp med cirka 3 interna antenner som kommer att kunna plocka upp GSM och CDMA-nät bärare. Det garanterar också att telefonen kan användas över hela världen och det är en stor fördel. Apple iPhone 5 kommer också att ha en A5-chip med en 1,2 GHz processor. A5-chipet är dual core drivs och har en dubbel cortex core ARM och en A-9-processor med en neon SIMD accelerator. Vad allt detta tekniska rappakalja innebär att att Apple iPhone 5 kommer att vara dubbelt så snabb som tidigare telefoner och din erfarenhet kommer att stärkas drastiskt.

iPhone 5 Nyheter

Inte mycket mer är känt om Apple iPhone 5 och priset väntas bli ungefär samma som IPhone 4 när den släpptes. Den release datum är planerad till slutet av nästa år.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar