torsdag 11 oktober 2012

Missbruk av iPhone och Blackberry - Teknik - Mobiltelefoner


Ordet vana betyder helt enkelt det fenomen du kan inte leva saknas. Det kan vara ett tidsfördriv, ätbar, spel eller vad sak som gör att du förfaller om du don `t sortera ut det. It `s något liknande läkemedel vana som han som gör droger gör det dag efter dag! Ingen oro från överallt har han att hantera läkemedel från han gör det som han kan` t leva saknas det. Innan vi börjar diskutera vilken av de två telefonerna är Blackberry eller iPhone mer entusiastiska Inledningsvis Vi ska ha en uppfattning om båda dessa telefoner.

Blackberry: Letar efter den kraftiga funktionen för år Blackberry har visat sig vara en av de blomstrande smarta telefoner på planeten. Telefonen `s klient är bulk handlare som snarare för att hålla en Blackberry som Blackberry är en elegant bästa rang telefon och läggs stor vikt för deras karaktär och organisation. Det finns så många modeller av Blackberry ofyllda dessa dagar som den nyaste är Blackberry Storm och Black Berry Storm 2. Båda dessa modeller har gjort en stor affär av 50.000.000 till 20.000.000 missbrukare som totalt. Detta innebär att det finns en hel del bär och en massa offentligt kring e-post och ha kul med dem. Den mörka inslag i Blackberry dessutom känd som Berry i avskalade är att det är mycket invecklad. Även om det har förtjänat kändis smart telefon och har visat sig vara en av de mest framstående smarta telefonen, men ändå är det en utmaning att arbeta pro nybörjare individuellt barn och elever.

IPhone: iPhone är en extra generation pekskärm avskalade smart telefon som har fastnat ögon miljontals människor runt planeten i så låg som 3 års tid. Denna telefon är avsedd av Apple, en världens ledande företag i en tid präglad av utrustning. Den främsta uppfattning bakom telefonen var att överutbud en touch iPod i en mobiltelefon och Apple verkar ha gjort det mycket bra hittills. Med enkla tre grundmodeller i planeten iPhone, iPhone 3G och iPhone 4G denna smarta telefonen har förstört alla före försäljningsrekord.

Fördelen med iPhone Blackberry är att iPhone är beröring tillåts och är mycket enkel att arbeta jämfört med en Blackberry. Även ett barn och en högskola lärling kan arbeta här konstiga telefon som helst och någon gång.

Nu senare en snabb bedömning av båda dessa telefoner kan du bestämma fysiskt det som dessa två telefoner är allmänt förrädiska att resonera dig vana. Uppenbarligen sin iPhone eftersom telefonen är så avskalat och har nästan allt i det att ingen alltid kan motsätta sig det även din lilla barn vill ha en! Den allmänt charmiga fenomen i detta verktyg är dess skrymmande pekskärm som ger verklig glädje av telefonen. Jag har sett klient iPhone så entusiastiska till att en dag min kompis spelade spel på den och hennes flickvän ringde honom. Men han avvisade att notera till henne som han hade roligare med sin iPhone. En annan historia av vana är att när min mamma kallar mig för fest jag säger mamma I `inte m hungrig när jag` ve att stänga spelet på min roman iPhone!. iPhone-tillbehör tillsammans med iPhone är mycket populär bland iPhone missbrukare.

Graden av vana som kan vara anledningen till dig av iPhone är så förrädisk att det ändrar din totala liv. Liksom allt har cirka fördelar och ca nackdelar, iPhone dessutom har samma problem. Telefonen kommer att hjälpa dig mycket om du använder den på ett lämpligt sätt, men det kan också påverka ditt liv om den inte används av boken.

Fördelar:

Lägg till mer chica till din karaktär Alla vill vara med dig som din iPhone ger till alla er respekt Ni kan rakt dra mot dig många människor av motsatt kön Om du ger din iPhone till en flicka att ge hennes nummer finns ISN `ta få sannolikheten att hon avvisar det Det hjälper dig i din dag efter dag livet i synnerhet ovanliga sätt

Nackdelar:

Du hända så entusiastisk till den telefon som du använda den hela världen även när intaget och toaletten Dina föräldrar och tillrättavisningar fru dig när du ständigt väntar tillgänglig med telefonen Det dessutom kan påverka din form eftersom det minskar din öppna -air beteenden till en minsta nivå Studier av studenter kan bli överdrivna om de visar sig vara entusiastiska till telefonen

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar