torsdag 4 oktober 2012

iPhone Försäkring A värdefullt skydd för din dyrbara Gadget - Försäkring


stannar inte vid bara äga en iPhone. Besitter en iPhone är ofullständig utan ordentlig försäkringsskydd. Vare sig du gillar det eller inte, kommer det att finnas omständigheter när din iPhone kan drabbas av stöld, skada eller förlust. Att ha en pålitlig iPhone försäkring ser till att du ekonomiskt tas om hand i händelse av en sådan stöld, brott eller förlust. Med tanke på hur dyr din iPhone är, är det definitivt värt att spendera några extra dollar på försäkring för att skydda din telefon. Om du har iPhone-försäkring kan du få tillbaka det belopp som förloras i händelse av en ogynnsam incident. En liten månadsavgift är allt som du måste punga ut för att rädda tusentals dollar spenderas på din iPhone.

iPhone försäkring ger normalt skydd för följande:

Stöld-Om din iPhone blir stulen, kommer försäkringen hjälpa ersätta din iPhone.

oavsiktliga skador, Denna typ av täckning skyddar din iPhone om den blir skadad på grund av oväntade incidenter. Till exempel kan du sitta misstag på det och krossa det eller släppa ner av misstag etc. Det skydd som avses gör att du kan reparera din iPhone eller köpa en ny one.Liquid skador-iPhone försäkringar som ger detta skydd är avsedda att skydda din iPhone från skador orsakade på grund av spill eller kompenserar dig när telefonen skadas när den av misstag blir våt.

Bedräglig samtal cover-Under denna täckning kommer försäkringen för iPhone ersätta den försäkrade upp till ett visst belopp i händelse av bedrägerier samtal under den period när iPhone är stulen. För att kunna erbjuda denna typ av täckning, måste försäkringsbolagen ackrediteras och regleras av FSA.

Utökad garanti cover-iPhone försäkring brukar vidtas för att skydda din iPhone utanför tillverkarens garantiperiod. I händelse av skada eller förlust till din iPhone efter garantitiden gått ut, kommer denna täckning reparera eller ersätta din iPhone.

Overseas täckning-Vissa försäkringsbolag täcker din iPhone även när du reser utomlands och under din vistelse i någon del av världen.

tittar alltid på ett försäkringsbolag som erbjuder dig alla de ovan nämnda fördelarna och täckning. När du köper iPhone försäkring, det finns alltid vissa villkor och begränsningar som gäller och kostnaden och locket kan också variera från en leverantör till en annan. Så medan köpa försäkring för iphone, leta efter en täckning som bäst passar dina behov.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar