fredag 5 oktober 2012

Kommer Apple återskapa magi med - Teknik - Kommunikation


Apple har alltid revolutionerat tech rike med sina märkliga produkter. Den här gången har Apple Inc höjt gardiner ut från en ny tjänst för människor att lagra och dela sina foton, musik och andra data online. Tjänsten är dubbad som "iCloud".

iCloud VIES head-to-head med Googles molnbaserade erbjudanden, som redan använder tjänster som Gmail, Kalender, Picasa och Google Docs. Nu skulle det vara en lätt uppgift att redigera bilder i Apples enheter som iPhone och iPad själv. Låt oss gräva i detalj för att ta reda på några enastående funktioner i iCloud.

iCloud lagringsutrymme

Den nya tjänsten kommer iCloud tillåta användare att utnyttja 5 GB ledigt utrymme för att lagra och dela filer tillsammans med obegränsad plats för köpta appar, böcker och nya bilder. Dessutom skulle det stödjas av nya versioner av program som Kalender, Mail och kontakter.

Byte av MobileMe

iCloud är det sagt att det kommer att ersätta en befintlig tjänst, MobileMe, som tillåter användare att synkronisera sina kontakter, kalender och e-post med en virtuell hårddisk, som också var som helst och när som helst. Dessutom skulle användarna kunna synkronisera sina iTunes-bibliotek på flera enheter.

Jazzy musik på begäran

locka musik buffs har Apple slog licensavtal med alla större inspelning etiketter på ny musik synkning systemet. För detta har det inked ett avtal med Warner Music Group Corp, Universal Music Group, EMI Group och Sony Music Entertainment.

Foton

Inte att glömma denna fantastiska app erbjuder iCloud en app som kallas "Photo Stream", som kommer att hålla användarnas bilder synkroniseras över Apple-enheter som iPhone och iPad. Det betyder, kommer en bild tagen från en iPhone automatiskt laddas ner till sin dator och iPad.

Allt trådlös

Detta är inte slutet på historien, med den nya tjänsten kommer de framtida iTunes inköp automatiskt skickas till alla enheter. Inga separata överföringar skulle krävas, medan den automatiskt att hända över trådlösa anslutningar.

Kostnad

här gången har Apple tagit en ledande steg och erbjuda denna nya tjänst gratis till alla användare, medan de äldre tjänsten MobileMe kostar användaren $ 99 per år.

Sammanfattning av artikeln: artikeln sammanfattar slående od icloud. Den iCloud VIES head-to-head med Googles molnbaserade erbjudanden, som redan använder tjänster som Gmail, Kalender, Picasa och Google Docs. Nu skulle det vara en lätt uppgift att redigera bilder i äpplen enheter som iPhone och iPad själv. Låter gräva in i detalj för att ta reda på några enastående egenskaper i iCloud. Apple har alltid revolutionerat tech rike med sina märkliga produkter. Den här gången har Apple Inc höjt gardiner ut från en ny tjänst för människor att lagra och dela sina foton, musik och andra data online. Tjänsten är dubbad som "iCloud".

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar