lördag 20 oktober 2012

Allt du behöver veta om den nya iPhone 5 - Business - affärsidéer


Du tvång har recension om intelligens lanseringen av iPhone 5, den nyaste uppkomsten av naturen iPhone. materiella levereras med löftet att förvåna igen stonish. Spekulationer har börjat världen ser om de nya tekniska framsteg som antar lagts till den senaste iPhone. olika knep förutom kampanjerbjudanden också lanseras för att sätta scenen för ställning iPhone 5. Det är muntlig att träffa läktaren i mitten 2012. Chefer på Apple säger att detta har varit en av de mest krävande innovationer hittills. Bättre på något så kraftigt förbättrats sedan iPhone 4 kan inte vara några problem. Men teamet på Apple har gjort detta uppnås igen säkerställt att den nya iPhone 5 är bättre än någon smart telefon du har alltför stora sett.

Vad är så bra med iPhone 5?

legendariska Jorden har återigen levt expansionen till sitt motto att leverera teknik excellens tryck och innovation. Det löfte om innovation upprätthålls av den nyaste siring av iPhone. Apple iPhone 5 är en språngbräda i raden av smarta telefoner. Det är inte bara ett smart telefon. Det är en riktigt smart telefon. Med den bästa kameran att flisa telefon omåttligt hade, den har en passform av skärm pekskärm, stöder mer än hundra sorter av program, och det har iMessage anläggning, 5G-teknik, iCloud, Siri ansökan och en mängd andra upp graderingar från iPhone 4. utplåna förbättrad bild-och ljudkvalitet, bättre bilagor och mycket speciella spännande attribut, höger är anmärkningsvärt onliest av de bästa iPhone. iPhone 5 sport en förbättrad näthinnan exempel som gör bilder levande, bättre stöd och framstående prestationer. Ingen kris världen väntar ivrigt på sin frigivning.

Varför ska du få en iPhone 5

iPhone 5 är en pro quo statussymbol ger innehav av vilken definition ytterligare klass till en persons smak och val. Äga en iPhone 5 saknar motstycke av de ledande saker som skuld drabbar dig. Det är stilrena, sexig och tekniskt högdragen av någon annan i uppdrag telefon på jorden. Med sina fantastiska också funktioner, den perfekta konglomerat av sunt förnuft och polska. Äga en iPhone 5 skriker efter uppmärksamhet och berättar alla omkring dig att du inte mentala tillstånd användning och bestämd animering ligga lågt super. Den iPhone 5 är avgjort här för att stanna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar