tisdag 9 oktober 2012

När kommer iPhone 5 vara tillgängliga för köp? - Teknik - Mobiltelefoner


Vi har fått bekräftelse att iPhone 5 verkligen kommer att lanseras på den 4 oktober, men hur länge kommer vi att vänta tills vi kan hitta enheten i butiker och kunna köpa den. Vi har nu fått rapporter om att iPhone 5 kommer att anlända i USA, Japan och vissa delar av Europa endast från mitten av nästa månad.

Rapporter har inkommit från den japanska hemsida som heter Macotakara om att iPhone 5 kommer att lanseras i USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Japan den 14 oktober. Detta är 10 dagar efter det ryktas iPhone lanserades, vilket har just bekräftat av Apple som vi just har skrivit till vår readers.You kan fråga, varför vi tror dessa rykten? Vi förväntar oss att dessa rykten är sanna eftersom, som vi tidigare rapporterat, har att Apple stoppade alla anställda semester under tiden runt 14 oktober och 15 oktober, försvarar detta beslut genom att säga att de räknar med ett stort antal kundernas efterfrågan under denna tid . Också vi leds att tro källan som de har varit precis innan när de har skrivit om andra rykten. Andra rapporter har inkommit från Orange Frankrike som gavs av dess VD, Stephane Richard, som föreslog att lanseringsdagen kommer att vara på 15 oktober.

Vi fick rapporter från den här webbplatsen tillbaka mars att Apple inte var redo för lanseringen av den femte generationens iPhone i juni och att tillkännagivandet kommer att försenas. 14 oktober är en fredag, och är inte första gången som Apple presenterar en iPhone strax före helgen. Om vi ​​minns rätt Apple lanserade iPhone 1, iPhone 3 och iPhone 3GS på fredagar med 2007, 2008 respektive 2009. Mellan alla iPhone IPhone 4 är den enda som inte har lanserats på en fredag. Vi är intresserade av att lyssna på era åsikter och era förväntningar om iPhone 5 och iOS 5.So låt oss starta en diskusstion nere i kommentarer område, låt oss börja med den viktigaste frågan, till Apple släpper iPhone 5 tillsammans med iPhone 4S? Smash iPhone är en webbplats som fokuserar på teknologi Nyheter från Apple, Microsoft, Google, Internet och andra. Vi har också omfatta Jailbreak Nyheter, uppdateringar och Downloads.For fler uppdateringar, Följ Oss på Twitter eller följ oss på vår Facebook-sida, kommer vi att hålla er uppdaterade hela tiden.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar