söndag 7 oktober 2012

DVD-kopia programvara för mobila enheter


moderna livet är fullt av DVD, video-och ljudproduktion. Vi använder dem varje dag och överallt. För att göra våra kontakter med det lättare, bekvämare vi använder särskild programvara och hårdvara.

Här har vi en kort titt på några applikationer som lämpar sig för mobila enheter.

Apollo DVD till iPod.

Apollo DVD till iPod är ett innovativt Windows-program som kodar om dina favoritfilmer på DVD till Apple iPod direkt. Du kan enkelt konvertera både PAL / NTSC DVD för optimerad videouppspelning på iPod. Integrerad i världsklass MPEG4 kodare gör det möjligt att koda hela DVD-skiva med tiden hälften av uppspelningstid på DVD. Du kan välja vilket ljudspår, undertexter, kapitel i DVD som du vill. DVD till iPod video har aldrig varit enklare med Apollo DVD till iPod.

Afree DVD till iPhone Ripper

Afree DVD till iPhone Ripper är en kraftfull DVD Ripper, som hjälper dig att rippa DVD film till videoformat som stöds av iPhone-spelare med snabb omvandling hastighet och utmärkt bildkvalitet. Det kan rippa dina DVD till iPhone, MPEG-4-videoformat med ett enda klick. Njuta av filmer på iPhone-spelaren var och när du vill! Låt barnen titta på sin favorit karikatyrerna i bilen med iPhone-spelaren.

Funktioner: output format: iPhone, MPEG-4, Du kan titta på dina DVD-filmer på din iPhone spelare, Du kan behålla standardinställningen. Du kan också ställa in parametrarna själv, Kör på Windows / 98 / ME/NT/2000/XP/2003 Server / Vista .

Moyea SWF to iPod Converter

Moyea SWF to iPod Converter är ett perfekt program som kan konvertera Flash-projektor, samt SWF till MP4 video för iPod. Den erbjuder lösningar på problem som många andra SWF till video konvertering verktyg inte kan lösa, till exempel video och ljud asynchronization, förlust av bildrutor, ljud distorsion, och behandlingen av SWF-filer med intern eller extern Flash video (FLV). Med de ledande ljud och video codec, Moyea SWF to iPod Converter kan du enkelt och njuta den ursprungliga effekten av dina SWF-filer på din iPod.

iPod Video Converter

iPod Video Converter för Windows är fantastiskt iPod Video Converter. Det hjälper dig att konvertera alla populära videoformat som AVI, MPEG, WMV, MOV, MP4, VOB, DivX, XviD etc till iPod MP4 video och konvertera MP3, AC3, AAC ljudfiler till iPod MP3, M4A etc.

Dessutom stöder nya iPod 30GB och 80GB med upplösning på 640 x 480 pixlar för MPEG-4 video.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar