lördag 13 oktober 2012

Hur får 3G på Kindle Fire? - Datorer - Mobil datoranvändning


Ingen Kindle Fire 3G?

När Amazon först tillkännagavs Kindle Brand tillbaka i September, många, inklusive några på Business Insider, dubbade det som iPad första riktiga konkurrent.

Det har Amazons jätte bibliotek av video, musik och filmer. Och det kostar bara $ 199. Men är det tillräckligt för att avsätta iPad? Förmodligen inte. Och en av nackdelarna om tabletten är att det fortfarande inte finns någon Kindle Fire 3G nu. Men det sannolikt att sätta en buckla i Apples tablet verksamhet och tvinga företaget att införa ett billigare alternativ. Nu ska vi lära oss hur man får 3G på Kindle Fire och göra det perfekt.

Hur får Kindle Fire 3G?

Vi vet att endast stöder WiFi för stunden, så vad vi behöver göra är att överföra 3G signalen till WiFi, kan den ta emot det.

Det finns två metoder. 1, Använd personlig WiFi hotspot på din smartphone. 2, Använd aportable 3G-router för att få det.

Exempel: Få 3G på Kindle Fire med IPhone 4 personlig hotspot

1. Hur du ställer in din iPhone personlig WiFi-hotspot

(Om du bara har iPhone3G eller 3GS, se till att det redan är högre än 4,3 IOS)

Gå till inställningsmenyn, under "Inställningar", kommer du att se en ny "personlig hotspot" i menyn. Peka på den.

personliga hotspot menyn, skjut "personliga hotspot" alternativet "på".

Du kommer notera att Apple har tilldelats anslutningen ett standardlösenord som visas på den här skärmen också. Du kan antingen använda den (eftersom varje IPhone 4 får en annan slumpmässigt lösenord) eller ändra den till något du lättare kan komma ihåg genom att trycka på den.

sedan på Wi-Fi-menyn, bör du se din iPhone dyker upp i listan efter några sekunder. Nätverket är namnet på din iPhone i iTunes.

av orsak, kan du även använda Windows och Android Smartphone personlig hotspot för att få det.

Få 3G med E586 bärbar 3G-router

Vad du behöver?

1. Ett SIM-kort 2.Huawei E586 3G Router 3. Kindle Fire

Öppna baksidan av E586 3G router och sätt i SIM-kortet, Håll strömbrytaren för att slå på 3G Router, Slå på det, bör du se E586 dyka upp i WiFi listan. Välj det måste du ange lösenordet och du kan hitta den på insidan av bakre omslaget av E586. Vänta några sekunder för anslutning.

Detta är hur jag får 3G på Kindle Fire på vägen, och mestadels använder jag 3G Router, eftersom det ger bättre anslutning, snabb och stabil.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar