tisdag 23 oktober 2012

iPhone 6: Bästa teknik i dessa dagar - Datorer


Ända sedan lanseringen av den första generationens iPhone har dessa pekskärm smarta telefoner tagit över världen med storm! Generation efter generation dessa telefoner har överraskat och nöjda deras kunder. På grund av de innovativa och underlätta nya funktioner, många människor runt om i världen stannar förutses för lanseringen av de nyaste iPhone. Även om det är ungefär ett och ett halv kvar i lanseringen av iPhone 6 har animerade bilder och rykten sprids vida om den sjätte generationens iPhone. iPhone 6 anges att köra Googles försök att överträffa försäljningen och populariteten av IPhone 4 med sin Android-telefon.

Trots Apple tiger om egenskaper hos iPhone 6, har väntat funktioner och innovationer träffa bloggar och nyhetsbrev via webben. Dessa egenskaper innefattar en kant till kant skärm, som är, kommer hela ovansidan av telefonen vara skärmen. Pressen-kan hus knapp, vilket är en signatur inslag i alla de tidigare iPhone, kommer antingen tas bort eller införlivas i pekskärmen. Begreppet trådlösa laddning sägs sättas i arbete för iPhone 6. Telefonen kommer att debiteras genom induktion, genom att placeras på en laddning matta. Det kommer att förlora hamnen och laddningskabel. Den iPhone 6 förväntas ha en dual core A 6 bearbetning chip, som är snabbare och lägger mindre stam av telefoner hastighet och prestanda under drift av komplexa och böljande applikationer. Enligt en japansk tidning, den sjätte generationens iPhone kommer att skapas från en mindre effekt absorberande, tunnare, lättare och starkare glas. Detta innebär en ljusare skärm och en skryta i batteriets livslängd samtidigt. Dessa skärmar sägs göras från Gorilla Glass, vilket kommer att göra dem hårdare och mycket mindre benägna att sprickor och nedbrytning om telefonen släpptes. Batteriet är också sagt att produceras av ny teknik, till exempel de organiska radikala batterier, som inte bara gör att batterierna miljövänlig, de också förbättra batteriets livslängd och laddning hastighet.

Iphone 6 förväntas även införliva andra funktioner som en överväldigande stor mängd i byggd lagringsutrymme (anticipators förutsäga 64 till 128 GB). Detta för att bättre stödja de enorma mängder iPhone-program som växer i popularitet för varje dag. Upprätthålla hög bildupplösning kvalitet som produceras av alla Apple-produkter, är iPhone 6 förväntas ha en 8 megapixel kamera med en tio miljoner pixlar förhållande!

"super" smart telefon har blivit tala om staden och många anticipators i hela världen invänta ankomsten av iPhone 6. Eftersom inga officiella uppgifter har släppts, dessa iPhone fanatiker hänge sig ryktena om vad som förväntas av denna revolutionerande telefon!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar