onsdag 17 oktober 2012

iPhone Applications Development med SDK-kit. - Datorer


Apple Computers Inc., som är inriktad på programvara och elektroniska produkter utveckling, sin avsikt att skapa en ny mobiltelefon i januari 2007. Den nya sidan uppsättningen var stolt ut och visas upp för allmänheten i juli 2007. iPhone är inte en enkel anordning som huvudsakliga funktion är att utföra telefonsamtal, det är en kraftfull smart telefon med en hel del användbara funktioner som multi-touch-skärm, virtuellt tangentbord, kamera, och så vidare. Samtliga iPhone-program utvecklas på en hög nivå av kvalitet och en standarduppsättning av programvara ingår portabel mediala spelare, webbläsare och e-postklient. iPhone hårdvara är också imponerande. Enheten har Wi-Fi, quad-band GSM, EDGE, 3G, UMTS, HSDPA och GPS-moduler.

Operativ system som körs på iPhone kallas "iPhone OS. Systemets kärna är baserat på" Mach, operativsystem mikrokärna, som också kan hittas i Mac OS X. Det innehåller en ny programvara komponent "Core animeringar, vanligen används av iPhone ansökan utvecklare. Apple Computers Inc. ger snabb och regelbundna uppdateringar samt säkerhetsuppdateringar, till iPhone operativsystem.

Apple Computers Inc. bär demokratiska iPhone politiken applikationsutveckling. Det förutsätter att användarna kan använda båda programmen tillhandahålls av den ursprungliga säljaren och applikationer som produceras av tredjepartsutvecklare. Standard uppsättning funktioner inkluderar text notepad, SMS, kalender, bilder visa, kamera, Google maps, YouTube webbläsare, väderprognos, kalkylator, justera inställningar och iTunes Store. Om du bestämmer dig för att de inte är tillräckligt för att du och inte uppfyller alla dina krav, kan du utveckla enkelt din egen applikation. Tack vare Software Development Kit, som tillkännagavs i mars 2008, kan du uttrycka dina idéer och skapa applikationer inte värre än en professionell programutvecklare. iPhone SDK kan utvecklare skapa äkta och infödda applikationer för iPhone och iPod, som kan testas i "iPhone simulator och sedan debuggade. mjukvaruutveckling kit är lätt att bemästra. utvecklare från hela världen är fria att göra ändringar i alla program . Det tar ungefär ett år att behärska iPhone applikationsutveckling och bli en professionell iPhone-applikation programmerare. Men om du inte har tillräckligt med tid eller lust att göra det, kan du hyra en iPhone utvecklare att skapa egna iPhone-program som uppfyller alla dina behov.

ständigt ökar i popularitet iPhone, blir iPhone Software utveckling avgörande för företag och yrkesverksamma som söker sin nisch. Eftersom denna toppklass enhet ger en jämn tillgång till Internet, kan utveckla program för iPhone jämföras med processen för webbdesign.

Det finns många företag som gör iPhone utveckling tjänster av hög kvalitet som garanterar att du får ut mesta möjliga av din pekskärm och få det bästa erbjudandet om iPhone-program som finns på marknaden. Deras tjänster är obegränsade och sträcker sig från att justera din gadget till webbläsaren att ändra dess gränssnitt för att göra det efter dina specifika behov.

relaterade resurser: handel programvara recensioner - yrkesmässig handel programvara recensioner.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar