tisdag 2 oktober 2012

Det snabbaste sättet att kopiera filer iPod touch till Mac mapp utöver vad iTunes kan göra - Teknik - Informationsteknik


iPod touch 4 (iTouch 4), den nya innovativt teknisk produkt släpptes av Apple.com. Med iPod touch kan du enkelt lagra massor av musik och filmer och spela upp dem vart du än går, ta ett foto skott och HD-video med dubbla kameror, läsa böcker i bokhyllan, även spela in röstanteckningar och redigera dem. Så multimediaspelare och fantastisk plattform med widescreen och Retina-skärmen kommer du att vara fullt uppskatta.

har dock iPod touch-enheten ofta att möta sin egen uppdatering eller annan oundviklig problem i verkliga bruk livet. Ibland stor hit gör iPod touch bruten, och även filer data förloras olyckligtvis. Och den tid du bör överväga hur man får iPod-filer säkerhetskopiera och återställa data helt. Visst iTunes inte kan hjälpa dig med detta, för det är bara bara en filer chef verktyg som inte håller alla data i reserv och även få dem återhämtning. Här rekommenderar vi iMacsoft iPod till Mac Transfer som en bästa tredje program, kan det kan du enkelt kopiera iPod touch-filer till Mac-mappen och få iPod-filer säkerhetskopior. Det finns tre tips vi listade som kanske kan lösa de frustrerande problem direkt.

Första saker att göra på följande sätt: 1. Ladda iMacsoft iPod till Mac Transfer software2. Kör iTunes och kontrollera iPod touch 4 kan erkännas eller not3. Mac-dator och ansluta iPod touch

Kopiera iPod-musik och filmer till Mac folderWith iPod touch 4 stora kapacitet, kanske du kan lägga till så många musik, filmer och spellistor filer till dess bibliotek. Och de automatiskt delas in i olika mappar mycket smart. Sedan lära tips att kopiera dem till Mac folders.1) Kör iPod till Mac Transfer software2) Alla iPod touch biblioteksmappar är synk i programvaran i vänster List3) Klicka på "musik" "film"-ikonen för att kontrollera om all musik / filmfiler laddas eller inte. 4) Välj och kontrollera vad du vill kopiera från iPod bibliotek respektive vända sig till det övre verktygsfältet och tryck på "Exportera kontrolleras lokala" Button5) När en dialogruta matar väljer du en målmapp för att spara de kopierade musik / film-filer. Så snabbaste och enklaste sättet att få iPod-musik / film backup på Mac lokala, efter kopieringen är klar kan du öppna viss mapp du anger på Mac lokala och se alla musik-och filmfiler.

Överför foton från iPod till Mac localiPod beröring 4 har en bred skärm även med det näthinnan display. Således visa foton på den och enkelt bläddra genom fingret som kommer att vara så spännande. Och HD bild eller några viktiga / exakt foto ska sparas för evigt. Det är mycket nödvändigt för dig att överföra alla bilder från iPod touch till Mac lokal. 1) Kör iMacsoft iPod till Mac Transfer software2) Klicka på "foto"-ikonen i iPod listan och du kommer att se alla bilder visas på gränssnittet. Programvaran erbjuder två sätt att visa: Visa bilder som "lista"-läge och "miniatyr" MODE3) Välj och kontrollera foton och tryck på "Exportera kontrolleras lokalt" för att starta iPod foton till Mac överföring. Sök efter de överförda bilder på Mac och öppna den med Mac iPhoto, kommer du att se alla foton ändå behålla sin tidigare storlek och kvalitet i iPod touch. Så vänta vad, bara göra det!

Synkronisera alla böcker (ePub, PDF, Ljudböcker filer) till iPad / iPhoneCurl upp med massor av bra böcker på din iPod touch. Levande färger, rika illustrationer och skarp text på Retina-skärmen gör att läsa ett nöje. Och PDF-filer och ePub böcker format kan fungera bra med iBooks iPod touch helt. Ibland hoppas du överföra alla böcker i iPhone eller iPad-enheten på ett snabbt sätt, så hur att synkronisera alla ePub och PDF filer mellan iPod touch, iPad och iPhone.1) Kör iMacsoft iPod till Mac Transfer och fäst med iPod Touch2) Vänd dig till iPod touch "böcker" mappen och kontrollera böcker du vill synkronisera och tryck på "Exportera kontrolleras till iTunes-biblioteket"-knappen i verktygsfältet. När det är gjort, hamnar programmet körs. (Stäng den) 3) Starta iTunes, och du kommer att se de böcker du överföra har sparats i iTunes "böcker" bibliotek. Kolla in det och se till att alla böcker är safe.4) Anslut iPad / iPhone till Mac-dator och iTunes kan lätt känna igen den. Synkronisera böckerna i iTunes-biblioteket till iPhone / iPad och du kan enkelt visa iPod touch böcker i iPad / iPhone.Note Innan du synkroniserar böcker iPod touch bör du först hämta iBook programvara från iTunes Store,? Det är en bästa bokhylla som gör du enkelt läsa böcker. Installeras i iPhone / iPad, bara göra det, och sedan de överförda böcker kan känna igen alla böcker filer i iPad / iPhone.Copy 4 iPod touch kamerarullen filer (bilder, HD-video) Med iPod touch har du alltid en stor HD-videokamera med dig. Säg att du är på en fest och du ser någon popping och låsning. Du är redo att fånga ögonblicket i all sin glans. I HD-720p video, kan du spela in video i svagt ljus inställningar. Så imponerande foton och videofilmer kommer polera ditt liv fotspår, drömmer du säkert att spara dem för evigt och aldrig försvinna. Följ mig och berätta hur du enkelt kopiera bilder och video till lokala och spara dem forever.1) Kör iMacsoft verktyget och ansluta iPod touch 42) Klicka på "Kamerarulle"-ikonen och du kommer att se alla bilder och videoklipp som du tar med kameran visas i listan. Alla bilder "format är. Jpg och videor" är. Mov-filer. Märker det? 3) Kontrollera bilder och videoklipp i listan och tryck på "exportera de kontrollerade filerna till lokal"-knappen. Och alla kamerans rullar kopieras till Mac för backup.Open den kopierade foto och video på Mac, de också hålla hög kvalitet och dess storlek när du visar dem, ingen förlust och inga distortion.Get iPod röstmemon och kontakter säkerhetskopior på MacWhen du öppnar den iMacsoft iPod till Mac Transfer, förutom de mappar som vi listade ovan kan du ta reda på andra objekt som kontakter och röstanteckningar. Du kan också använda den för att exportera kontaktinfo och röstfiler PM till lokala utan förlust. Så kraftfull och professionell produkt kommer att vara en bästa iPod mästare i ditt digitala liv, kom hit och prova, få olika iPod ledning, bortom iTunes.

Läs detaljerad information om iMacsoft iPod till Mac Transfer programvara finns i vår officiella hemsida: / ipod till mac-transfer.htmlIf du uppfyller denna produkt och hoppas att det kan lösa din iPod problem gratis ladda ner den och har en prova :/ downloads / m-ipod-till-mac-transfer.dmgGet fullständiga versionen och vi erbjuder allsidig stöd och service, inköpsorder länk (mycket grön och säker) :/ checkout/cart/new/21335-1

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar