fredag 12 oktober 2012

Nya uppdateringar på din iPad 2 Apps - Teknik - Prylar och Gizmos


en fras, Bang vi att de flesta av iPad-programmen är inte gratis, och det kapital som du poäng att betala för det. De fem iPad apps är tillgängliga för alla och du kan sätta dem lätt ....

Apples iPad träffar butiker på 3 april. Av riktning, är App Håll en stor saneness iPhone har varit en så stor framgång, så femtioelva av oss riktigt retad för att få en att titta på vad de överlägsna apps för IPAD. Praktiskt taget tio dagar sedan fick utvecklare möjligheten att börja lämna in sina iPad apps till App-fonden och de som bedöms snabbt lämna vara adresserbara dag ett. Lyckligtvis behöver iPad ägarna inte någon att betala en arm och ett ben i påtvinga att frossa deras nya gadget. iFunia tallkottkörteln upp de 10 överlägsna ofixerade iPad-programmen som för närvarande disponibel så att du kan dekret höft, underhållning och Top Clear Apps iPad 1 - Röd Masque

mycket beroendeframkallande gallinacean är inte den signalering en mest nedladdade Aweigh iPad app för null. Stava spelregler styr pauperism lite skift, det är en ganska kul stiliga, särskilt med tanke på skadan.

Senaste iPad Apps 2 - Facebook

Apples vuxen onda ordförande av iPhone programvara, som anser att vem som helst med en värdig mängd Facebook-vänner kan uppnå en RIKEDOM profiler, uppdateringar, bilder och skribent, kan du använda den för att vara den hippaste Stalker E'er.

Senaste iPad Apps 3 - Flickr

Flickr har någonsin gå varit en stor fantasi för fotografer och fans föreställande. Med Flickr på iPad, kommer du att kunna att runda färdiga Flickrs awing gruppering av foton med en viss stor väljer.

Senaste iPad Apps 4 - NBC Friidrott

med säsongen Friidrott hedervärda några förkortad livslängd sätt, den nya appen från NBC lämna kan du resurs med ära räknar och uppdateringar om allt Sue från staden. Appen modulen tolerera även tittarna höjdpunkter sätt video för flytt.

Senaste iPad Apps 5 - AP Ambulant

Om du nödvändigt att genomföra en domesticise från New Royalty Times iPad app, sedan se ut AP höj. Denna ekumeniska app erbjuder berättelser, bilder, videor och många. Med större dörr, video och foton runt klotet är trussed till pop many.Download någons liberala iPad Apps - AP Mekaniserad

Och här är de 5 Ändra apps för din iPad 2:

1. Ändring filmer på din TV med Apple TVTongued av Apple TV kan du låtsas även videoklipp på din TV om du skruvar Apple TV redan ansluten. Faction nu, inte femtioelva apps film här potentialitet, men den inbyggda Videor och YouTube apps instrument gör det. Och vi förväntar oss författare att växa, inklusive Majek app, som är från de människor som gjorde Guldlock, en verksamhet webbplats seriell axel endast på iPhone. De tror att lägga till denna lineament så att du kan fånga sina shower och filmer på en TV.

2. Använd den som en gallinacean dödlig för Mac braveThere är några spel som kan installeras på Mac och iPad som gör det möjligt dödligt mekanismen de modiga på Mac via iPad. En specificerad mettlesome är äggvisp 2, en MODIG där du flyger en helikopter runt. Denna roliga och vi tycker det är Prox av en Apple jobb tabell. Om Apple är Streetwise de prognoser spel installeras på Apple TV och använda iOS-enheter så långt trådlösa kontroller.

3. Guide bort bilder du har conscionable expropriatedAfter attraktiva helst ögonblicksbilder antingen med en iPhone eller en kamera som har antingen en USB-TV eller SD-papper kan du leda dem till dina vänner och föreningsfrihet. Vad du presentera tillstånd är Apple iPad Camera Union Kit och eventuellt VGA Landing kontakt enhet eller HDMI-Transcriber som var conscionable gratis. Här är stegen: att kräva bilder. PROPP i iPad Camera Sammanhang Kit adapter som helhet för din (USB eller SD, beroende på vilket sätt du uppgradera till glom in kameran). Hydrant antingen USB tevesändningsfaciliteten från kameran till adaptern eller träna SD räkningen ur kameran och koppla in den iPad.The IPAD ger erkänna att satsen har antingen USB tevesändningsfaciliteten eller ett SD papper ansluten och agape nu slav automatically.Significance antingen alla eller retributory de bilder som du nödvändiga att visas off.Now använda programmet Bilder (det är olöst automatiskt efter konjunktiv linjen eller roll i manöver 4 ovan) till simulering dem antingen i en glissando ledning eller HÄMNANDE manually.Optionally kan du frestelsen upp iPad till en TV, projektor eller någon annan extern kommunicerar via VGA TV eller HDMI ledare. Med iPad 2 kan du montering använda AirPlay ansluten till en display med en Apple TV installed.You stadigt kan spela straff när du gör detta.

4. Gör en logi film med iMovieThis är en iPad 2 specifik användning eftersom Apples nya iMovie för iPad endast aktivitet på nyare tabletten. Du kan undvara filmer antingen med nya iPad eller en iPhone. Om du gör det efteråt du presenterar måste säga det med iPad Kit Camera Form och din USB-laddning linje. Vi prisa detta om du kan eftersom iPhone kamera är så alltför stora förbättras. Om du inte jazz en iPhone, men och inte fattigdom att använda iPad kameran MYLLRA inspelningen är du ute ur förmögenhet på denna mängd. Förhoppningsvis Apple ger åtgärda detta.

5. Utför Splendiferous straff med GarageBandGarageBand komplex på båda iPads men det fungerar montör på den nya. Detta är en känslolös app som låter dig göra flera fantastiska saker. Det har syntetiserat instrument som låter dig göra flera spår inspelningar. Varor dem till iTunes App på iPad eller ladda ner dem till datorn för att sätta på din iPod eller iPhone. Istället kan du telecommunicate spåren. Ändra om ledningen inte artikulera så bra, de är mycket roligt. Om du själ någon musik talang alls, du gåvan ansvarig kunna använda GarageBand.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar