tisdag 30 oktober 2012

När kommer iPhone 5 Ankomst Apple Händelse förvirrar Förutsägelser i Äntligen - Nyheter - Business News


Apple Inc. 's "Låt oss tala iPhone" händelse på tisdag avvecklas som en "Låt oss hålla Gissa om iPhone 5" händelse, med Tim Cook visar upp bara en förbättrad version av iPhone 4, döpt till iPhone 4S, snarare än den mycket omtalade nya telefon med en revolutionerande design och en större skärm.

sia Apples strategiska skäl bakom fantastiska beslutet att gå med bara en uppdaterad version av IPhone 4 sexton månader efter lanseringen kan vara bra övning, men moot frågan är, när Apple äntligen lansera "iPhone 5".

Flera analytiker har under de senaste månaderna, har sagt att en fullständig uppdatering av iPhone inte kommer att släppas förrän en bra bit in 2012.

Analytiker Keith Bachman av BMO Capital Markets sade i juni att den helt nya iPhone 5 kommer att komma först i 2012. "Vi tror att iPhone 5 kommer att lanseras i mitten av 2012," Bachman hade skrivit i en not. Hans förutsägelse har visat sig vara korrekt.

Deutsche Bank analytiker Chris Whitmore sparkade upp en storm i juni genom att förutsäga att Apple kommer att lansera en billigare iPhone 4S i september.

Gilla oss på Facebook

Strategi

iPhone 4S meddelas på tisdag prunkar hårdvara uppdateringar som en bättre processor och en förbättrad kamera, medan design och formfaktor av enheten har varit identisk med iPhone 4.

IB Times skrev i en juni artikel: "Verkligheten är att för en radikal ny iPhone, det är en vänta tills 2012, medan en minskning släppa en ny iPhone-version laddad med iOS 5 kan spela ikapp konkurrenterna." < / p>

Tänk om Apple hade väntat tills 2012 att lansera en helt uppfräschade iPhone 5? Argumentet är att en sådan åtgärd skulle ha varit självmord, med tanke på att flera mobiltelefontillverkare beslutsfattare frigöra Android-baserade telefoner som rivaliserande IPhone 4 i funktioner och specifikationer.

Till exempel hävdades det att Googles Nexus 4G skulle alla utom förintat iPhone om Apple hade beslutat att gå vidare med den gamla iPhone 4. Och det finns massa påstådda iPhone mördare som Droid Bionic, Photon 4G och Samsung Galaxy S2.

Så har iPhone 4S, som offentliggjordes på tisdagen, erbjuds gradvisa förbättringar under den nuvarande modellen för att blidka fanbase som annars skulle ha sjöd i ilska över att se Android rasen tar förarsätet i smartphone marknaden.

Apple måste ha haft svårt att brottas med påståendet att de flesta ryktas iPhone 5 funktioner finns redan på Android OS-baserade enheter. Så varför inte åtminstone ge en chans att iPhone entusiaster att komma på rätt köl med Android-telefoner genom att flytta till en stegvis uppgraderad iPhone?

Nu när wraps är avstängda Apples iPhone strategi på kort sikt, analytiker pendlade runt att tro att en helt uppfräschade iPhone säkert kommer att se dagens ljus inom kort.

"Apple tog wraps bort av iPhone 4S var telefon som vi först trodde skulle lansera men då vi (som resten av gatan) fick våra förhoppningar för en omdesignad iPhone 5," Peter Misek, analytiker på Jefferies, sade i en not till klienter.

LTE Glitch

CNET sade i en rapport på tisdagen att Apple håller ut på iPhone 5 tills 4G LTE-teknik är redo. Rapporten citerade en industri expert som säger att en LTE iPhone 5 kan komma att lanseras under våren.

"De sparar iPhone 5 för LTE versionen och som inte kommer att vara ute till nästa vår," rapporten citat kommer Strauss, VD för trådlösa forskning chip marknaden fasta Forward Concepts, som säger.

från mycket tidigt, var branschexperter skeptiska Apples chanser rulla ut en LTE version i år. En anledning var chipset leverans frågor och en annan var en världsomspännande brister i genomförandet av det LTE-nät, som ses som standard för mobil kommunikation i framtiden.

Dessutom fanns rapporter om att Apple var missnöjda med den första generationens LTE chipset från Qualcomm som skulle göra telefoner skrymmande. Analytiker har sagt en iPhone-vänlig LTE chipset förmodligen skulle endast komma 2012.

Apples sedan stand-in Verkställande direktör (VD), Tim Cook, hade sagt i april att den första generationens LTE chipset tvingade många av design kompromisser med luren och att bolaget inte var villig att göra dessa kompromisser. < / p>

iPhone 4S Funktioner

Apple har verkligen inte fuskat upp på iPhone frågan. De flesta Apple-fans är underwhelmed av bristen på en helt ny telefon på blocket, men analytiker säger iPhone 4S är inte utfyllnad enhet. "... Trots ser nästan exakt ut som sin iPhone 4 föregångare, är 4S en hårdvara dynamo med uppgraderade specifikationer och funktioner i varje kategori, av vilka många hade ryktats för iPhone 5 istället" Bill Palmer skrev i BeatWeek.

iPhone 4S kommer att finnas tillgänglig 14 oktober i USA, Australien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Japan och Storbritannien.

iPhone 4S erbjuder Apples A5 dual core-processor (som i iPad 2) och sin kamera upplösning och skärpa har nästan fördubblats. Bland de mest bjudet inslag i 4S är dess 8-megapixel kamera, som presterar bättre i svagt ljus än iPhone 4 och ger mer levande färger.

En av de markerade iPhone 4S funktioner är Siri, den inbyggda röstigenkänningsprogram, medan iCloud utbyggnaden gör att användare kan komma åt sin musik, bilder, program, kontakter, kalendrar, dokument via webben och synkronisera dem över sin iPhone , iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Men hur tår-släpp designverktyg, kant-till-kant display, 4-tums skärm, NFC och massa andra funktioner iPhone fans hejar på?

IB Times skrev i juni: "... Tills Apple släpper något mer radikalt och revolutionerande än den projicerade iOS 5, tillsammans med en helt gjort över iPhone-modell, skulle det inte ha behandlat den Sucker Punch till den växande armén av Android OS-baser enheter. Det är vad iPhone fans dåligt vill också. "

Spelet är fortfarande på. Apple har gjort att komma ifatt med Android ras mördare smartphones men signaturen Apple handlingen att dominera smartphone marknaden igen kommer att ta lite mer tid att utvecklas.

Billiga bärbara batterier: Acer Extensa 5620G batteri, Compaq HSTNN-DB42 Batteri, Dell Studio 1737 batteri

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar