fredag 12 juli 2013

Varför du behöver en iPhone Case - Shopping - Elektronik


Så du har en ny iPhone (eller iPad), men tror inte att du behöver en skyddande väska eller täcka för det? Tja, kanske du vill överväga resultaten av en studie som nyligen genomförts av elektronik försäkringsgivare, SquareTrade. De visade att 28% (nästan en tredjedel) av iPhones är inte att reparera inom de första två åren av ägande! Dessa iPhones är antingen helt skadad eller de har drabbats av en trasig skärm gör dem oanvändbara för sina ägare.

Nu gjorde medan SquareTrade tyder inte i sin rapport andelen iPhones som skyddades av ett fall eller någon annan form av skydd, är det vettigt att om du kommer att spendera några hundra dollar på en telefon som du bör också tillbringa några mer för att skydda den. p Det finns i princip två saker som du kan göra för att förbättra chanserna att din iPhone överlever längre än två år:

1. Klä din iPhone i ett skyddande fodral eller skal. Utbudet av iPhone fall och täcker tillgängliga är häpnadsväckande. Du kan få plast sådana, sådana silikon, trä dem och ens kände dem! När du väljer ett fodral för din iPhone se till att du tittar på de skyddande egenskaper samt hur bra det ser ut! En bra robust case som också ser bra ut kommer att kosta i regionen på $ 20 till $ 30.

2. Applicera ett skärmskydd till din iPhone. iPhone skärmskydd är tunna lager av se-genom film som fäster på framsidan av din iPhone. Dessa skärmar för att skydda den känsliga glasytan från repor. När du köper din iPhone fall kontrollera om kommer med ett gratis skärmskydd - Många gör

Slutligen, om du verkligen vill vara säker på att du inte blir utan din iPhone som en följd av en olycka bör du också överväga att köpa telefon försäkring.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar