måndag 22 juli 2013

Hur får 3G på Sony Tablet S WiFi bara? - Business - Networking


Sony Indiska har avslöjat en av sina Android Honeycomb baserade tabletter i Indien via deras hemsida. Den 16GB WiFi-versionen är prissatt på Rs 29.990 och det finns redan tillgänglig i utvalda Sony butiker över hela Indien. Sony har också avslöjat 3G vision och den 16GB 3G visionen ishigher än 16GB Wi-Fi enda modell.

Hur får 3G på Sony Tablet S WiFi endast?

Vi vet att Tablet S wifi version bara stödjer WiFi för stunden, så, vad vi behöver göra är att överföra 3G signalen till WiFi, sedan Sony Tablet S WiFi-versionen kan få tillgång till internet och vi kommer lyckas få vad vi vill. p Det finns två metoder. 1, Använd personlig WiFi hotspot på din smartphone. 2 Använd en bärbar 3G-router för att få 3G på Sony Tablet S wifi bara.

Exempel: Få 3G på Sony Tablet S med IPhone 4 personlig hotspot

1. Hur du ställer in din iPhone personlig WiFi hotspot

(Om du bara har iPhone3G eller 3GS, se till att den redan är högre än 4,3 IOS)

Gå till inställningsmenyn, i "Inställningar", kommer du att se en ny "personlig hotspot" i menyn. Peka på den.

2. I den personliga hotspot menyn, skjut "personlig hotspot" alternativet "på".

Du kommer att notera att Apple har tilldelats anslutningen ett standardlösenordet som visas på den här skärmen också. Du kan antingen använda den (som varje IPhone 4 får en annan slumpmässigt lösenord) eller ändra det till något du lättare kan komma ihåg genom att peka på det.

Sedan, på surfplattan Wi-Fi-menyn, bör du se din iPhone dyker upp i listan efter några sekunder. Nätverkets namn är namnet på din iPhone i iTunes.

Av orsak, kan du också använda Windows Phone och Android Smartphone personlig hotspot för att få 3G på Sony Tablet S wifi version.

Få 3G på Sony Tablet S med ZTE MF60 bärbar 3G-router

Vad du behöver? p Detta är hur jag får 3G på Tablet wifi bara på vägen, och för det mesta jag använder 3G Router, eftersom det ger bättre anslutning, snabb och stabil.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar