fredag 12 juli 2013

CHANEL IPHONE FODRAL-göra telefonen elegant - Shopping


Skaparen av Chanel var en fransk designer Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel. Egentligen är det ett franskt modehus. Det var den mest favorit av alla i Frankrike. I dagsläget är det också spridit sin dynasti i England, även USA. Efter döden av Coco Chanel under år 1971, börjar den 2: a tid som är känd som Karl Lagerfield eran. I denna tid Chanel sprida sina innovativa idéer inom olika områden andra än modekollektion.

Idag är många människor är bekanta med logotypen av Coco Chanel. I denna två "C" är överlappande med varandra. Ett "C" framåt och en annan "C" vänd bakåt. När vi tänker på Chanel, det första som slår på sinnet är de olika typer av lyxvaror, handväskor, parfymeri och kosmetika bland andra.

förregling dubbel-c är inte bara logotypen för Chanel, det är också ett mode märke på IPhone täcker. Det är också en billig lyx mode. Den pryder även iPhone med olika färg och stil. Den blanka & crystal utseende av fallet är mind-blowing och den glansiga Chanel märket är mycket attraktiv på fallet.

huvudsak två typer av Chanel fall finns det på marknaden. En är hård väska & andra är läder Chanel IPhone påse. Hård Chanel väska är gjord av hård tålig plast & skyddar telefonen från repor och damm. De främsta fördelarna med Chanel fall är följande: -

Detta fall är kompatibelt med alla versioner av IPhone 4.

I andra fall finns det en signal problem under kalla. Men när denna Chanel hölje används är det inga problem med signal under ringer. p Det skyddar din IPhone 4 från repor och ytan mot nötning. p Det skyddar även telefonen från stötar, fingeravtryck och damm.

halkfria konstruktion av höljet förhindrar IPhone från att glida ner. p Det är väldigt lätt att sätta in och ta bort iPhone i fallet.

Fallet är huvudsakligen gjord av mycket hög kvalitet plast. Så det är långvarig och hållbar. Det är mycket stark också.

perfekta designen av höljet hjälper oss att använda telefonen mycket lätt & man kan enkelt styra alla knappar och kontakter. Det finns inget behov av att avlägsna höljet för hantera telefonen på rätt sätt.

Chanel IPhone Höljet finns i tre färger bara. Rosa, svart & silver. Andra än dessa färg textur tryck med kristall yta erhålls också.

Chanel läderfodral finns också tillgängliga på marknaden. Det är mycket billigare än de hårda Chanel fallen. Kardborreband eller clips med stift används främst för att låsa locket. Den huvudsakliga nackdelen med denna typ av fall är att använda telefonen måste man ta bort den totala luckan. Det är inte långvarig och inte hållbart även gillar hårda Chanel fallet.

Pris av fallen varierar beroende på marknad. Fortfarande priset på de hårda Chanel IPhone fall är mellan 18 $ till 150 $ (USD). Och priset på läder Chanel IPhone påse startar från 16 USD.

På marknaden finns det massor av falska fall. Så för äkta och kvalitet Chanel fall alltid besöka den officiella webbplatsen om Coco Chanel.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar