torsdag 11 juli 2013

iPhone Case - En användbar reservdel - Teknik - Mobiltelefoner


En extra case är alltid bra. Din iPhone fall är benägna att bryta förr eller senare, och du bör vara beredd på att köpa en ny.

I den moderna världen iPhone är definitivt på toppen av näringskedjan när det gäller mobiltelefoner och mobil teknik, kan det utföra hundratals uppdrag och det har en stor kompakt design, toppad av med en stor LCD-display som gör det ett bra köp för affärsmän och tonåringar likadana.

Men om du vill att din nya telefon att hålla i toppform måste du skydda det, det första steget i att göra som förvärvar en iphone case. Dessa kommer i en nästan överväldigande utbud och sortiment av material (varierar från plast och läder till metall och även kristall), färger och syften som vissa uppenbarligen åstadkomma bättre än andra.

plast iPhone skydd är oftast för de människor som gillar att köpa mer än en åt gången eftersom de flesta av den tid de är billigast. Nackdelen är att de är inte så stora att skydda din iPhone från stötar och damm, men om du vill ha en iPhone bara för att det ser mer personligt, är detta något för dig.

För alla er idrottare, klättrare rock, byggare, åkare eller bara någon aktiv person, det finns metall case, dessa är toppen i iPhone säkerhet mot skador. Deras nackdel är merparten de lägger till objektet och de är dyrare än plast cases.The toppen i stil tillhandahålls av läder och kristall fodral iPhone, gör de också ett mycket bra jobb för att skydda din iPhone. Deras nackdelar är den lätthet med vilken dessa material imiteras och det faktum att de är de dyraste sortiment ute there.Another stort sortiment är gummi eller silikon case, dessa fall ger utmärkt skydd mot stötar och de inte lägga huvuddelen din slick telefon. Deras nackdel är att gummi brukar locka damm snabbare än andra material.

Därför oavsett vilken iPhone fall du föredrar, kan du vara säker på att din iPhone kommer att skyddas och kommer att se ut precis som du vill.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar