fredag 5 juli 2013

iPhone 4 Tillbehör: iPhone 4 Case - Teknik - Prylar och Gizmos


Självklart ska vi börja den här listan med Apples egen iPhone stötfångare 4 Ta inte detta enkla tittar gummerad och plast för IPhone 4 som oattraktiv eftersom vi är ganska säkra på att Apple har en anledning till varför de stötfångare omedelbart friges så snart IPhone 4 lanserades. IPhone 4 Bumper passar väl runt kanterna på din IPhone 4 och med sex tillgängliga färger, skulle det säkert piffa upp den helt nya IPhone 4 Om du har följt nyheterna, dessa IPhone 4 fall förbättra din IPhone 4 signal också. (Pris: $ 29.99)

Speck Hard candy skal för IPhone 4

Fans av de hårda väskor godis skal för Mac och tidigare iPhone-modeller kommer säkert att bli glad att veta att deras favorit linje också har släppt Hårt iPhone 4. Speck godis skal till IPhone 4 ger dig samma kvalitet och hållbarhet som andra skyddande godis skal väskor. IPhone 4 Hard Candy skal till iPhone 4 finns i olika färgglada, nästan neonfärger. Denna iPhone 4 väska har ett tunt, hårt skal belagt med mjuk gummiliknande inre beklädnad, hölje och knapptäckning. (Pris: $ 34,99)

Belkin Eclipse Shield iPhone 4

iPhone 4 ärm från Belkin är ganska unik på grund av dess dubbla design. Den övre delen är gjord av klar polykarbonat hårt skal som var utformad för att visa upp iPhone logotypen, medan reptålig botten delen är färgad och ger en mjuk känsla grepp med säkrade källor. Det är chock också absorbera, så att iPhone 4 är skyddad mot fall och stötar. (Pris: $ 29.99)

Incipio Feather Ultra Light iPhone 4

Incipio Feather för iPhone 4 är definitivt tunn, mäter bara 1mm. Den är gjord av ett ultralätt, extremt stark polymer, ger figursydda hållbara tillverkning till din iPhone 4 utan att vara skrymmande. I utseende avdelningen, denna iPhone 4 en mjuk pearl finish. iPhone 4 kommer med två ytskydd och en rengöringsduk. På grund av sin tunna formfaktor, kan du använda din iPhone med denna väska på någon av de dockor som finns för iPhone 4 (Pris: $ 24.99)

Case-Mate Barely There iPhone 4 case

Jag brukade ha Case-Mate Barely There Case för min iPhone 3G, och en sak jag verkligen gillar med denna produktlinje är att det lever upp till sitt namn. Med denna iPhone 4 fall skulle ingenting verkar komma mellan dig och din iPhone 4 Den har en extremt tunn profil och ändå ger bra skydd för iPhone 4 Detta fall är stöttålig, flexibel, och täcker både ryggen och hörn iPhone 4 Case-Mate iPhone knappt där 4 väska levereras också med en iPhone 4 skärmskydd kit. (Pris: $ 29.99)

Apple iPhone 4 stötfångare

Självklart ska vi börja den här listan med Apples egen iPhone stötfångare 4. Ta inte detta enkla tittar gummerad och plast för iPhone 4 är en av de finaste iPhone 4 Tillbehör.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar