onsdag 17 juli 2013

iPhone Application Development - tjäna pengar genom iPhone App Store - Datorer - Programmering


iPhone App Store gör att enskilda utvecklare att lämna in sina appar och sälja dem till iPhone-användare. Över 2 miljarder appar såldes förra året, och fler applikationer förväntas säljas i år. En utveckling kan tjäna bra pengar för varje enskild app han / hon säljer, och detta gör att utveckla appar och sälja dem på App Store en bra idé.

Internet Revolution! Jag är säker på att du läst och hört mycket om det och så jag kommer inte att lista de otaliga sätt på vilka det har förändrat allt. Professionals som kan arbeta självständigt och kreativt har gynnats mest av den gränslösa internet. p Det finns så många sätt jag som du kan visa upp din talang till världen (eller hök dina varor): Du kan skriva en novell, själv publicera den över Amazonas, och om folk gillar det, du kommer mynta pengar, du kan lägga in en rolig video över YouTube (eller starta din egen "kanal"), och med inget annat än din kompetens och uppfinningsrikedom, finna berömmelse och rikedom, eller så kan du använda din iPhone färdigheter applikationsutveckling, sälj din app (s) i Apple App Store och köpa den båt du hade alltid velat!

över 2 miljarder appar laddas ner från iPhone App Store varje år, och eftersom försäljningen av iPhone fortsätter att öka och fler människor börjar använda iPhone, kommer efterfrågan på iPhone apps ökar. iPhone apps gör ständigt nyheter och de är en av de främsta orsakerna till framgången av iPhone. Experter förutspår att 3G-smartphones som erbjuder alla de faciliteter som internet kommer att ersätta stationära och bärbara datorer, och apps är de saker som gör det lättare för användarna att använda sina smartphones i stället för datorer: marknaden för appar är enormt, och det kommer bara växa ytterligare över tiden.

Har du kreativitet, talang och innovativa idéer? Det finns elever där ute som gör stora pengar att utveckla iPhone apps och sälja dem med hjälp av iPhone App Store. Tror du att du har programmet idén av decenniet? Du behöver inte nödvändigtvis ha ett vetenskapligt och tekniskt sinne att vinna framgång på iPhone applikationsutveckling: allt du behöver är en idé och förmågan att omvandla den till verklighet.

Det bästa är att det finns ett antal gratis handledning och SDK finns på Internet, kan du använda ladda ner dem gratis och lära sig att utveckla appar för iPhone apps. Du kanske behöver t investera lite tid att studera hur man kan utveckla den bästa apps, och sedan hur man marknadsför dem över nätet, men därefter dina kreativa idéer kommer att ta dig långt.

Även om du inte är bra på logik och matematik och programmering är bara inte för dig, kan du fortfarande ta hjälp av proffs och betalar iPhone utvecklare att utveckla en app baserad på din idé. Om din idé är riktigt bra, kan du övertyga dem att arbeta för royalty från försäljningen av appen. Och om din idé är riktigt bra och du är säker på att appen utifrån din idé kommer att sälja som smör i solsken, sitt bästa för att betala utvecklaren upfront och har fullständig kontroll över alla vinster på din iPhone app!

När programmet är klar, behöver du bara följa de enkla riktlinjer för iPhone app utveckling butik och lista din app på listan över tillgängliga program. Men det finns miljontals apps på iPhone App Store, och så du kommer att behöva göra saker för att få publicitet för dina appar: få en hemsida på namnet på appen, försöka göra någon göra en pjäs om i en tidning, hålla tummarna, och vänta på att världen ska vakna till bevis på din geni!



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar