onsdag 10 juli 2013

Otter iPhone skydd för iPhone 4 - Teknik - Mobiltelefoner


När du funderar på att skaffa en Otterbox Phone Case, det finns flera nivåer av foderrör Otter iPhone kommer i. På grund av faktum att de kan bli mycket kostsamt, bestämde vi att skapa en guide om de olika typerna av Otterbox Phone cases . Våra förhoppningar att denna kommer att informera dig om vilka Otter Telefon fallet är rätt för dig.

1. OtterBox "Defender"-serien: The Otter Telefon fallet kallas Defender, är den ledande fallet av flottan. Samtidigt som den dyraste, är detta fallet bokstavligen en tank för din telefon. Kort för att stoppa en kula, utklassar missbruket denna specifika fall kan överleva de allra flesta fall i marknaden. En stor nackdel med denna Otter Phone fallet är höljet lägger en stor bulk i storlek, och kan känna sig som motsvarigheten av en tegelsten i fickan. Om letar efter något tufft, men ändå med stor knapp tillgång och tydlig skärm som inte kommer att behöva bytas ut, kommer här fallet rädda dig från den besvärliga ersätta en misshandlade iPhone. Men om du är mer försiktig typ och kommer inte att kasta en iPhone om, rekommenderar vi kasserar några dollar och titta på en av de andra stora Otter iPhone som erbjuder några fasta kvalitet samt. Denna Otter iphone case säljs på en jättestor $ 49.95.

2. OtterBox "Commuter" Serie: Nästa upp vi följa med Commuter. Denna Otter iPhone case ger mindre hölje än sin storebror "Defender", men gör för det är kort kommer i sin slutliga kostnad och värde. Detta fall tycker vi är ett bättre alternativ lämpad för någon kanske mindre aktiva och kanske inte har den möjliga faran för skador på sin telefon. Även detta fall skulle mer än hantera den typen av missbruk, det ger märkbart mindre skydd i sin avskärmning. Det starka sida är dess storlek, så blir det mycket mer hanterbart med sin bulk är acceptabel. Vi rekommenderar detta fall att individer som är aktiva men vet att deras telefon inte kommer att vara under mycket hårda förhållanden. Av fyra Otter iPhone skydd vi har prov på våra enheter, skulle detta vara den vi tycker är den övergripande passar bäst för den genomsnittlige användaren i beaktande av sin balans hölje med komfort. Denna Otter iPhone case är tillgänglig på ett mer rimligt pris på $ 34,95.

3. OtterBox "Impact" Serie: Dessa Otter iPhone Fodral är ganska lite annorlunda än de två. De ger skydd mot vad vi skulle överväga "mindre" damage.The hölje är faktiskt enklare som "Impact-serien" endast innebär genomförande av kisel med en extra chockspole inom kisel för stötdämpning. Till skillnad från andra Otter iPhone fall har detta fall inte ett skal av polykarbonat. Det är det enklaste fallet i sin klass. Personligen, om alla Otter iPhone, kände vi att det är den svagaste av Otterbox iPhone case series. Det pris på denna Otter iPhone case är $ 19,95 och som ordspråket säger du får vad du betalar för.

4. OtterBox "Reflex" Serie: Av alla Otter iPhone fallet, är detta den mest spännande av partiet. Det aktuella fallet är tillverkade av ett enda skikt med dubbelt densitets material (polykarbonat med TPE gummi) med en förment rekyl teknik för att skydda mot en droppe eller ta en träff. Konstruerad från att använda luftfickor i sin design, är fallet görs för att bibehålla sin form och utför ett bra jobb att skydda telefonen. Denna OtterBox för iPhone fodral erbjuder en stor mängd av skydd utan att bli klumpig i processen. Den enda verkliga frågan som vi funnit med det är tillverkarens pris på $ 44,95.

Med detta sagt, om alla de olika Otter Phone fall, vart har alla sina egna styrkor och svagheter. Våra val var Reflex och Commuter serien, men det kanske inte är det rätta valet för dig. Hur som helst hoppas vi att detta var till hjälp för dig, och lycka till att hitta den perfekta fallet yourPhone!

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar