onsdag 3 juli 2013

Få Prisvärd Android Development Services från Techliance - Teknik - Mobiltelefoner


Android är ett av de bästa smarta telefoner på telekommarknaden. Idag är det fullt möjligt för telefonen användare att köra och använda underhållande, roligt, nytta, hälsa, shopping och alla typer av applikationer på sina smarta Android-telefoner. Android-telefoner stöder tredjepartsprogram så företag kan bygga egna robust, säker och anpassad Android-program i enlighet med deras behov.

tanke på progressiva tendens att använda Android apps för olika ändamål, flera mjukvaruutveckling företag har börjat erbjuda Android tjänster applikationsutveckling, inklusive IPhone 4 Application Development, iPhone Speltjänst utveckling och Hyra Android tjänster till kunderna. Techliance är en av dem! Techliance är en ledande Android applikationsutveckling företag i Asien, som erbjuder anpassade mobiltelefon tjänster applikationsutveckling för Android, Blackberry, iPhone och iPad. Vi hanterar en dedikerad Android app utvecklingsteam bestående av professionella Android utvecklare.

Vår Android är skickliga i att använda de senaste utvecklingsverktygen som Android SDK 4.0. Också genom att använda sin expertis, kan de utvecklas, designen, och förbättra funktionaliteten en ansökan samt marknadsföra den när den väl lanseras. Vi levererar Android applikationsutveckling tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser för att tillåta klienter njuta brett utbud av anpassade Android-applikationer på nedan nämnda områden:

Business & Finance

Sport

Travel

Hälsa

Entertainment

Spel

Väder

Networking - Umgås

Personliga Utility verktyg

Livsstil

Tydligen verkar det ingen begränsad himlen för Android applikationsutveckling. Och det är därför vi ser dessa program betraktas som ett viktigt verktyg för nyheter och medievärlden. Våra utvecklare har framgångsrikt levererat nyheter applikationer till kunder över hela världen och samtidigt möjliggöra miljontals konsumenter att få de senaste uppdateringarna från hela världen inom sina handdatorer. Techliance erbjuder följande tjänster (men inte begränsat till):

iPhone Application Development

iPhone 2G, 3GS, 4, 4S App utveckling

iPhone Game Development

iPhone Software Development

iPhone Webbutveckling

iOS5 App utveckling

Det räcker att säga att i alla klienter utveckling företag söker alltid snabb respons från de företag som de arbetar med. De företag som har Android-applikationer snabbt kan komma tillbaka till sina kunder och underhålla sina frågor eller concerns.Also med hjälp av deras expertis, kan de utvecklas, designen, och förbättra funktionaliteten en ansökan samt marknadsföra den när den väl lanseras. Vi levererar Android applikationsutveckling tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser för att tillåta klienter njuta brett utbud av anpassade Android-program i de nedan nämnda områdena Så, om du har en affär och sedan ha en android app utvecklade idag. Det kommer att göra det möjligt för dig att hantera, underhålla, och spårdata och rapporter om din verksamhet på ett mer effektivt sätt.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar