måndag 15 juli 2013

Den bästa iPhone Apps för Musiker - Datorer - Mobile Computing


iPhone är en fantastisk apparat med många praktiska användningsområden och tillämpningar. För musiker synnerhet, har iPhone många praktiska program som kan användas för på språng musicerande. Följande iPhone apps är bra för alla musiker, oavsett om de är bara en nyfiken nybörjare eller ett proffs.

iDrumThis iPhone app ger musiker en portabel trummaskin. Det finns en handfull olika upplagor (hip-hop, rock, klubb, och mer) av appen med nya förinställda kit för att tillfredsställa alla musiker smak. iDrum förvandlar iPhone till en sequencer, där användare kan skapa olika beats och sätts ihop till en låt. Musiker kan redigera sina beats i farten och på bara $ 4,99 denna app är ett värdefullt verktyg för musikalisk iPhone-användare.

GuitarToolkitEvery gitarrist med en iPhone bör köpa denna underbara app. Musiker i behov av en bärbar tuner, metronom, eller ackord ordbok hittar allt de behöver i iPhone GuitarToolkit. Med alla dessa verktyg tillgängliga i en liten iPhone app är mycket praktiskt. Varje musiker kan uppskatta denna app för bara $ 9,99, med en ännu billigare "Lite" version också tillgänglig.

Vocoder Synthesizer SV - 5Denna app ger musiker en kraftfull synt på språng. Otroligt, har den en fullt fungerande vocoder (som ger användarna en robotliknande röst som de kan spela på iPhone-skärmen). Denna app använder iPhones mikrofon, så vocoder fungerar bara för iPhone-användare. Otroligt, gör denna app användare att spara och ladda upp lappar som de skapar för att dela med andra iPhone-musiker. Denna app använder verkligen alla av iPhone funktioner, och låter musiker utforska komplexa ljud med en inbyggd tangentbord, blockflöjt, och realtid filter. För en iPhone app, är detta en lite dyr på $ 16,99, men musiker kommer verkligen uppskatta appens många redigerbara egenskaper.

BandBand är en rolig app för iPhone som kan fungera som ett praktiskt verktyg för musiker. The Band app har en spelbar två oktav piano keyboard, en gitarr och en bas. Musiker kan använda denna app för att spela musikaliska idéer i det ögonblick de slår, så de kommer inte att glömma de stora melodier de kommer med. Denna app innehåller också en 3x4 trumma pad tillåter musiker att fastställa beats på sin iPhone. Den bästa delen är Band kan spela musikernas idéer (även med en extra klick track). På $ 3,99, är denna iPhone app både roliga och prisvärda. KarajanFor riktiga musiker, är Karajan en mycket användbar app för iPhone. Denna app låter musiker yrkesutbildningspraxis öra, en värdefull färdighet som kräver tid och praxis. Appen spelar musikaliska intervall eller skalor och uppmanar iPhone-användare att identifiera dem på gehör. Chord identifiering är också en användbar app funktion för musiker. Musiker studerar musikteori hittar denna app gör sin iPhone till ett kraftfullt pedagogiskt verktyg. Även om iPhone-användare måste betala $ 14.99 för hela programmet, det finns en gratis version för nybörjare.

Dessa program gör bärbara musicerande prisvärda och roliga. Varje musiker vet att inspirationen kan slå till när som helst, och nu kan fångas på en iPhone. Bekvämligheten av dessa verktyg gör någon av de apps ett bra komplement till en musiker iPhone.

Kontrollera ut min andra iphone info sajter för allt nytt och nedtyngda på iPhone:

och



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar