onsdag 24 juli 2013

Behärska hur man talar Khmer på ett ögonblick med din iPhone - Utbildning - Språk


För snabb hänvisning till språk och dialekter som helst, har Apple iPhone fick de nödvändiga program som passar dina personliga krav. Om du är i ett förhållande där det är ett måste att se över en ny tunga och samtidigt letar efter den perfekta material som inte är tillgängliga när som helst snart, är allt du borde göra bläddra i App Store och ladda ordförråd program du vill lära dig och bli bra på stadigt.

Även för språk som inte är till stor del lärs ut, kan du bli förvånad över att du kommer att kunna hitta appar för det. Ett riktigt bra exempel på detta är den engelska-Khmer Dictionary. Att lära sig det nationella språket i Kambodja, både skriftligt och muntligt, kan vara en utmaning för icke-infödda talare. Om du talar engelska och lära sig Khmer språket är en användbar strävan som du vill engagera dig i, med denna interlingual ordlista är, utan någon osäkerhet, ett oerhört viktigt material för att bära med dig varje dag.

Som ni kan se, när du har denna app, kommer du behöver inte bära tunga publikationer. När det är dags att studera och lära sig eller när situationen kan du, är en enkel tryckning på skärmen är det en sak du behöver göra för att kunna lära sig ett ord eller två varje dag. Utan tvekan är detta bland de många bevis som visar hur praktiskt det är att ha en iPhone runt. Inte bara kommer det att ge dig förmågan att tala enkelt, är denna super smart telefon från Apple Inc. fylld med så många imponerande attribut. Därför kan man inte undgå att tänka på problem om något hemskt går fel med din iPhone som om den blir stulen eller krossas, kommer det säkerligen att resultera i en påfrestande utmaning. Lyckligtvis kan dessa allvarliga konsekvenser undvikas när du har en iPhone försäkring med dig.

I själva verket alla, kan människor i Storbritannien nu dra nytta av denna underbara chans, och det tar inte mycket för att kunna äga en. För en premie som är mild och lätt på prisklass, kan du nu dra nytta av Storbritanniens tydligaste iPhone försäkring tjänsten. Det är inte bara kostnadseffektivt, det är också fylld med enastående tjänster samt som den globala skyddskåpa och den förlängda garantin ryttare. Vilket innebär att om din iPhone tas och därefter används därefter av opportunister, eller om den går sönder i en olycka, eller om det blir nedsatt efter blötläggning eller spillts på, är din iPhone helt hanteras även om dessa prevalensen hade inträffat utanför brittiska öarna. Dessutom kommer dess förlängning ryttare ger nästan varje försäkringstagaren den behövde tid för längre säkerhet och kontroll.

Vad som gör detta iPhone försäkring lysa ut från resten är dess omfattande utbud av täckning. Detta betyder helt enkelt att oavsett vilken typ av iPhone du har, så länge den är köpt i Storbritannien som en helt ny första handen enhet, är det fullt kvalificerade och berättigade. Så ni ser, att få det bästa köpet för din bekostnad är så svårt att hitta idag. För så länge du är täckta med Storbritanniens första klassens iPhone försäkring program, din komfort tillsammans med dina potentiella framtida personliga besparingar är allt väl skyddad och säker

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar