onsdag 17 juli 2013

iPhone App Avslag skäl på Apple App Store - Web 2.0 - Bloggar


1. BugsHence, är det lämpligt för iPhone-utvecklare att testa appen så många gånger som möjligt och grundligt under olika förhållanden innan du skickar den till App Store.

2. Human Interface riktlinjer (HIG) En iPhone-utvecklare måste följa varje punkt i Apples Human Interface Guidelines allvar. Mer så för iPhone utvecklare skapa data / UI table view baserade applikationer. Så måste utvecklare läsa alla instruktionerna i dokumentet.

3. Internet ConnectivityIf appen behöver internetuppkoppling för att köra och det är inte tillgängliga så att meddelandet ska visas för användaren. Bara att ha den snurrande upptagen ikonvisning och ett meddelande som säger "försöker ansluta" är inte tillräckligt. Som Apple alltid testar appar under inga anslutningsmöjligheter förhållanden så iPhone utvecklare måste undvika att ta en chans på App Store.

4. Identiska IconsThese dagar, är Apple ber om ikoner i särskilda storlekar som 512.512 programikon som visas i iTunes App Store vara samma som ansökan 5757 ikonen. Att inte följa de exakta måtten leder till kränkning av HIG, som kan bli en anledning för iPhone avslag.

5. Överdriven Byte UsageIf de nerladdningar data från mobilnätet, utvecklare iPhone bör du se till att appen hämtar för mycket data. Även om Apple inte nämna den exakta räkningen men nedladdning kurs bör vara låg, kan vara omkring 4,5 meg av data per 5 minuter av aktivitet. iPhone-utvecklare bör kontrollera nedladdning hastighet av appen innan du skickar den till App Store.

6. Device CapabilitiesAs Det finns vissa skillnader i olika Apple-enheter som iPod, iPhone och iPad så det är bättre att köra och testa programmet på så många enheter som möjligt. De alternativ som kan fungera i iPhone kanske inte fungerar i din iPod så det är lämpligt för den perfekta testet.

7. Button Bild ConsistencyIt är alltid klokt för en iPhone-utvecklare att använda egna knappar i appen. Till exempel om en iPhone-utvecklare vill använda Apples befintlig bild för sitt knappen och sedan se till att funktionerna är identiska eftersom HIG stater du kan använda en vanlig knapp i ett icke-standardiserat sätt om din app är att ge en "fängslande miljö" så det är bättre att skapa en egen knapp. Om det finns några små variationer med funktionen då finns det chans för avstötning av ditt program.

8. Lite VersionsRules är inte mycket klart för Lite-versioner. Men appen kan få avvisas, om den innehåller synskadade knappar, uppmanar användaren att uppgradera till den fulla versionen eller visa priset på fullversionen i Lite-versionen. Så måste iPhone utvecklare se till att de följer alla regler.

9. Falskt påstående saknade networkiPhone utvecklare bör se till att de inte ger någon falsk positiv återkoppling i nätverk upptäckt. Apple har en bugg i "nåbarhet" funktionen. Om Apple upptäcker den här typen av falska påståenden då din app kommer att få avvisas.

10. OS CompatibilityAn iPhone-utvecklare bör vara mycket noga med sina fordringar på OS kompatibilitet. Om de påstår att appen är lämplig för en viss version av OS och senare versioner sedan appen ska fungera perfekt på alla versioner annars din app kommer att få avvisas.

11. Politiska / Kändis förlöjligande eller upphovsrätt infringementThe App Store riktlinjer inte tillåter en iPhone-utvecklare för att göra narr av någon offentlig person, antingen i appen eller i beskrivningen i iTunes.

12. Tolka kod RestrictedApp bör skapas på ett sådant sätt att det hämtar och exekverar den kod som inte var närvarande i appen bunt in till Apple.

13. Lotteri och contestsWithin app, kan både lotteri och tävlingar skall ingå under en enda rad villkor. iPhone utvecklare ska framgå att Apple är inte en sponsor, eller som ansvarar för främjande.

14. Information om PricePrice bör inte visas i App beskrivning eller någonstans i appen. Anledningen är så enkel, om du visar pris som detta USD 1.99 då användare från andra länder kan bli förvirrad.

15. App beskrivning, skärmdumpar och Key wordsRelevant app bör anges. Om en funktion beskrivs i beskrivningen, bör det vara där i appen eller annars appen blir avvisade. Skärmbilderna ska matcha den nuvarande underkastelse. Den ursprungliga utseendet och känslan av skärmdumparna ska vara där i appen. Om skärmbilder inte är närvarande från appen då appen blir avvisade. Relevanta nyckelord bör endast användas i App beskrivning. Om appen är på baseball och om iPhone utvecklare använder baket boll som sökord då hans appen kommer att få avvisas.

Professional Blogga Tips tillhandahåller tjänster för mobil app som iPhone, Android applikation. Här kan du få tips och tricks för iPhone applikationsutveckling.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar