fredag 19 juli 2013

Hur man bygger en iPhone app utan programmering - Datorer - Mobile Computing


du nästan säkert vill upptäcka hur man bygger en iPhone app utan programmering. Det finns redan över en kvarts miljon iPhone apps tillgängliga i Apples iTunes App Store, och räkna.

försöka lära sig hur man skriver koden kan vara en utökad och tröttsamma vägen. Gräva inom de kopiösa webbplatser för upplösningar som kan leda till mer förvirring är bara hemskt. Mobilen designers har tillbringat många månader och år finslipa sina särskilda förmågor. Du kommer inte att utbilda dig själv om hur man bygger en iPhone app utan programmering över natten.

Hur man bygger en iPhone App utan programmering

Den goda nyheten är att du kan lära dig att bygga en iPhone app utan programmering!

Du kan möjligen känna att det är upp till dig att göra allt. Trots, är det verkligen praktiskt taget omöjligt för en person med liten eller ingen programmering kunskap för att skapa en iPhone app. Det är inte lätt att tänka på ett koncept för app, skriva din kod, skapa användargränssnittet sedan vända och främja appen. p Det finns metoder för att bemästra processen för hur man bygger en iPhone app utan att lära sig att skriva kod.

I detta skede du är förmodligen fråga dig själv hur det är möjligt att skapa iPhone apps med noll skrivandet av koden. Svaret är relativt enkelt. Du får en annan person att göra det.

Din enda ansvar är att komma med en bra idé och sedan tillåta någon annan skriva koden. Många programmerare kan känna vägen att skriva koden men de kommer inte att veta hur man skall konstruera UI (user interface). Det är okej, kan du hitta någon annan att göra det åt dig. Detta är faktiskt den magiska att räkna ut hur man bygger en iPhone app utan programmering.

Skulle du vara osäker på hur du får din app in till App Store, kan du få en utvecklare som kan också hjälpa dig att göra detta. Det är inte svårt för dig att göra iPhone apps.

får stöd för att bygga en iPhone App

Identifiera hur man bygger en iPhone app utan programmering är lätt med lite hjälp. Det finns många sätt att hitta individer som hjälper dig att göra en iPhone app. Detta begrepp är inte frisk, har outsourcing funnits under en mycket lång tid.

Söka för designers att bygga en iPhone Application

För att hitta en iPhone-utvecklare att skapa en iPhone applikation, kan du todo en snabb sökning på Google. Ändå kan en sökning efter en iPhone app utvecklare ger miljontals resultat.

Detta kan vara så förvirrande som att försöka göra iPhone apps själv. Du kommer att få de enklaste utfall på webbplatser som Elance. På de flesta av dessa webbplatser kommer du att kunna hitta kvalificerade personer för att hjälpa dig att lära dig att bygga en iPhone app utan att programmera det själv. Dessutom kommer du att kunna granska portföljer och läsa feedback från tidigare kunder.

Det fantastiska med outsourcing, eller hyra en frilansare, är att du inte kommer att behöva anställa någon på heltid. Dessutom behöver du inte betala varje av de extra kostnaderna för att få en anställd. Detta är viktigt när man försöker hålla kostnaderna små samtidigt som man försöker göra iPhone apps. p Det finns enkla system för att följa när du behöver veta hur man bygger en iPhone app utan programmering.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar