onsdag 3 juli 2013

Android Developers Utförare av Simple ännu komplexa Application Development - Datorer - programvara


Android-utvecklare är stora bidragsgivare i den enormt växande industrin för Android applikationsutveckling. Den growh har varit häpnadsväckande för den enkla anledningen att Android är en öppen källkod som är varje ekonomiskt för företag som tillhandahåller tjänster mjukvaruutveckling. I grund och botten, är Android applikationsutveckling en handling av insamling av uppgifter och var och en av dem är känd som aktivitet. Eftersom alla är oberoende och unika, så är dess syfte och gränssnitt. Talar om själva processen för appliation utveckling, är det på ett sätt mycket enkel. Det börjar med registreringen går igenom applikationsutveckling, uppladdning och slutligen publicering av samma utveckling. Att naturen av marknaden är ganska öppen och flexibel tillåter Android-utvecklare att vara extremt unik och kreativ när det kommer till Android applikationsutveckling.

Google är ryggraden i Android technolgy, utveckling av Android-centrerad applikationer är nästan identisk med iPhone applikationsutveckling. Systemet har hyllats för sin enkelhet, som ligger i hjärtat av den sömlösa Android applikationsutveckling. All information och teknik företag som tillhandahåller tjänster mjukvaruutveckling måste först komma åt Android utvecklare webbplats för att ladda ner Android Software Development Kit (SDK). Även satsen liknar iPhone applikationsutveckling, är det fortfarande lite komplicerat för nybörjaren. Satsen har en Droid emulator som programutvecklare kan använda för att testa funktionaliteten i sina Android-applikation. Detta hjälper utvecklarna en hel del eftersom det sparar tid och energi för att ladda mjukvara och om igen under testfasen.

annan fördel med Android App Development Kit är dess kompatibilitet med Android utvecklare närvarande inställd av mjukvaran. Satsen sömlöst och smidigt integreras med Eclipse IDE som i sin tur ger utvecklarna att hantera flera projekt både för Android-telefoner samt andra plattformar. Computer guider och tech savvies faktiskt väntar på en enhet som faktiskt körs på programvara som är gjord av Google. Även vid nuvarande Android-centrerad enhet och program är verkligen ilska, är det svårt att förutspå framtiden för denna bransch. Android ger också licensieringstjänsten att Android-utvecklare som kan genomdriva licensiering politik för betalprogram som utvecklarna kan publicera via Android Market.

Android-utvecklare kan använda denna flexibel licensiering politik för en ansökan-by-applikation basis. Ett annat inslag i denna licensiering policy är att det erbjuder kundanpassade avhållsamheten på licensiering status. Det är till exempel om Android utvecklare vill hindra tillträde för särskild tillämpning för användarna, de kan, eller vice versa. Det är om de vill tillåta användare att köra programmet utan att ha tillstånd för ett visst antal gånger. Därför kan licenspolicy erbjuder många alternativ för utvecklare så långt som att låta användarna komma åt sina program. Utvecklarna får också återkoppling från användarna om hur ansökningarna presterar på marknaden. Denna återkoppling är mycket fördelaktigt för Android-utvecklare som ständigt håller utvecklarna uppdaterade om hur hans / hennes ansökan mottogs av användarna. Och, är detta också en möjlighet för Android-utvecklare att förbättra sina färdigheter när det gäller Android applikationsutveckling.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar