tisdag 30 juli 2013

Speck CandyShell iPhone 4 Review - Teknik - Mobiltelefoner


Organisationen som kallas Speck, släppte ett fall som kallas "Speck CandyShell, som jag just har undersökt är Speck CandyShell för iPhone 4. Så börjar vår Speck CandyShell IPhone 4 Review.

Vissa kan hävda att Speck är känd för att producera mål utan en faktisk konstruktion avsedd att skydda dig från skador på din iPhone 4, lyser detta fall nytt ljus Speck. Istället för att utveckla ett ärende som är visuellt tilltalande som vissa kan uttrycka det, identifierar detta fall själv som en balanserad syn på vad som skulle vara på modet, men har nog qualityto försvara din ägo, din iPhone 4. När vi började vår Speck översyn CandyShell iPhone, var våra förhoppningar inte störst för detta fall.

När vi tar oss an uppgiften iPhone 4, vanligtvis det första vi är ett material som den är gjord med. Den Speck CandyShell IPhone 4 är tillverkade i material av silikon till hård plast (TPE & Polykarbonat som anges via tillverkaren). Den Speck CandyShell Case glider över ryggen och de fyra sidorna av telefonen, med hörnen och sidorna är isolerade med gummiliknande material och centrum och bak täckt med härdade plaster. En sak som vi didn'tt nödvändigtvis hand om, var extremt tight passform av höljet. Vanligtvis är det en bra sak, om ärendet är ordentligt, men när det är ordentligt tillämpas på din iPhone 4, svårt att ta bort. Uppenbarligen finns det olika åsikter om detta beroende på hur du ser det. I en positiv ram du vet att telefonen är mycket säker mot vatten och fuktskador, men om du råkar äga flera fall, skulle detta sannolikt inte vara ett fall du tycker om du gillar att leka med dina foderrör alternativ mycket. Under vår Speck CandyShell IPhone 4 översyn, det är vad vi funnit vara det största problemet med fallet.

har dock Speck CandyShell IPhone 4 detaljerade instruktioner om borttagning teknik bör du önskar. För att spara lite problem vi rekommenderar inte det, eftersom det kan vara lite frustrerande att vi vet vissa individer inte kommer att avskräckas av en liten detalj som det. Vi menar inte att alltför innebär att höljet är fast monterade, snarare att det är mycket svårare än de flesta fall vi har stött på. Med detta sagt, ger den täta passningen häftigt skydd mot en tappad IPhone 4 eller någon annan typ av skada det kan utsättas för. Den texturerade gummi insidan av höljet lånar läggas chock stöd för att säkerställa att din skärm eller ens hela IPhone 4 inte kommer att spricka och gå sönder om den tappas. När vi utfört vår Speck CandyShell IPhone 4 Review, beslutade vi att ta en av vårt test iPhone 4? Ar och systematiskt tappade den från 6 meter cirka 5 gånger. Fallet ingen skada och iPhone underhålls normala funktion samt hade inget slitage från incidenter. På grund av detta anser vi det här fallet är några av det bästa skyddet för IPhone 4 tillgängliga.

Ett vanligt klagomål hörda om höljet är så det täcker knappar och portar som finns på iPhone 4. Men inte när det gäller Speck CandyShell IPhone 4 CandyShell case.The Speck görs på ett sådant sätt att alla portar och knappar radas upp just med ärendet, samt 3,5 mm-uttag och mute reglage inkluderar exakt tillgänglighet vilket är något många fall kan 't leverera. Knapparna dessutom är täckta med särskilda gummi, dock inte gjorda för att vara tjock så att användaren kan känna knapparna pressa naturligt och utan kraft. Slutligen men inte minst eftersom vi gjorde vår Speck CandyShell IPhone 4 översyn, skulle vi vilja lägga hörnen alla kommer med gummifötter. Många vet att detta är en viktig funktion för att skydda själva målet från slitage.

Övergripande när det gäller vår Speck CandyShell iPhone 4 översyn, vi absolut rekommendera denna produkt. Jag gör inte alltid som de fall vi prov och i sinom tid kommer du att se några av mina negativa recensioner också. Dock bör du leta efter ett medium prisklass fall är Speck CandyShell för iPhone 4 som du bör ta en närmare titt på. Tack för att läsa min Speck CandyShell iPhone 4 Review.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar