måndag 17 september 2012

Vill du inte ha din iPhone till föll och ser mer bra? - Datorer - Mobil datoranvändning


Pandamimi världens största, Apple tillbehör butik, som erbjuder olika tillbehör för IPhone 4, iPhone 3G/3GS, iPod, iPod touch, iPad till mycket billigt pris med stora rabatter dessutom fri frakt över hela världen. De erbjudna tillbehör allt från Kits, kablar, Skärmskydd, fodral, Bilmonteringssatser, laddare etc. Nu kan du också dekorera din iPhone med senaste modetrenderna av marknaden, och få mer användning av din iPhone.

IPhone 4 fall och PouchThe baksida av iPhone kan få repor lätt. IPhone 4 fall och påsen är det viktigaste måste tillbehör. Det finns två sätt att säkra dina dyrbara från repor, är det antingen telefonens fallet eller påse. Det finns många olika fall och påsar på marknaden och det kommer att göra dig riktigt hårt för att göra en välja. Det finns olika av IPhone 4 s fall material:? Hård, mjuk, läder, plast, silikon, trä, Jean, makrolon, tyg, TPU, metall, PET, High Polymer, Matte, polyuretan, AR15-V, kolfiber mm . iPhone 4? s påsar görs normalt av antingen läder eller PU (Polyuretan en vanlig typ av plast). Varje typ av material kommer att ha olika utformningar samt och därmed ge iPhone ägaren ett brett utbud att välja fallen och påsar.

Screen protectorsThe sreen skydd är en annan viktigaste måste ha tillbehör för IPhone 4. Den IPhone 4 kommer med höga definitioner Retina display glas som är tillverkad av samma material som används i helikoptrar, och det är kemiskt stärks och hårdnar för att göra IPhone 4 mer reptålig, hållbar och oljebeständigt. Oljan beläggning är att hjälpa till att hålla iPhone skärmen ren men det kommer reflektera ljuset speciellt i direkt solljus.

princip finns det två typer av skärmskydd på marknaden, är en normal skinande skärmskydd och den andra är den anti-glare skärmskydd. Jo, båda har samma huvudfunktion som är att skydda iPhone-skärmen. Som beskrivits ovan, den ursprungliga iPhone 4? Ar skärmen redan gjorda hårdare material och förmodligen inte kommer att repa, men som kommer att garantera det i slutet av dagen. Vi betalade alla så dyrt att få det här barnet och naturligtvis ska vi ta väl hand om den. Så kommer denna skärmskydd fungera som den dubbla säkerhetsåtgärd för iPhone-skärmen. Eftersom anti-glare skärmskydd kommer att övervinna ljuset reflektion problemet.

Headset accessoriesApple ingår den trådbundna stereoheadset i IPhone 4 är detaljhandeln låda men nu finns är fler och fler tillbehör för tillbehör. Jag skojar inte. Liksom hörlurar Wrap Cord Manager Nu har du inte mer tjafsa med för mycket kabel som hänger mellan din musikspelare och hörlurarna - bara avveckla den slappa och lås in den Smartwrap är lätt att använda. Allt som krävs är att snäppa sladden på plats vid en av två platser, och sedan packa och snäpper på plats igen.

Vi tror på Pandamimi hittar du allt du kan önska för din iPhone ska inredda. Besök oss på / apple-i-all.html

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar