torsdag 27 september 2012

Apple iPhone 4 Vit: Vitt är det nya tillskottet till iPhone 4 - Teknik - Kommunikation


med Apple iPhone 4, har den berömda tillverkaren Apple Inc. ett tagit mobiltelefonen upplevelsen ett steg framåt till nästa generation. Företaget har alltid begåvade personer med några mycket bra, snygg och superb teknik produkter. En Apple Inc. produkt har alltid en unik design som naturligtvis är mycket trendiga och lugnande. Om pratade om teknik på Apples produkter är långt före andra.

Apple IPhone 4 finns i två förtjusande färger. För närvarande har endast en av dem Apple IPhone 4 Svart finns i butikerna. Det förväntas att Apple IPhone 4 Vit som kan lanseras någon tidpunkt kommer att lägga en ny dimension till försäljningen av gadgeten stället för att konkurrera med sin motsvarighet, mer kända Apple IPhone 4 Svart. Det sägs att White tar mer tid och precision att tillverka än svart. Iaf förutom färg Apple IPhone 4 Vit har andra funktioner som liknar den svarta versionen.

Apple IPhone 4 har fått en cool design och mäter endast 115,2 x 58,6 x 9,3 mm med en vikt på 137 gram. Konstruktionen är unik eftersom den är täckt med glas på båda sidorna och har en aluminiumlist runt hela bredd. Detta ger mer skönhet och förbättrar signalering av denna gadget eftersom det är en del av antennen systemet av enheten. Detta visar en vacker blandning av teknik och design. Bortsett från detta gadget påsar den senaste och överlägsen teknik baserad 3,5 inches TFT kapacitiv pekskärm fyllda med 16 miljoner färger.

Pekskärmen är senaste och är känd som näthinnan ögat. Det underlättas med andra funktioner som reptålig yta, Multi-touch input, Accelerometer sensor, treaxlig gyro sensor och Närhet sensor.To lägga till mer skina gadget påsar en fantastisk kamera på 5 MP utrustad med autofokus, LED-blixt, Tryck fokus och Geo-taggning. Om du vill lägga mer Apple IPhone 4 har en sekundär kamera också som stöder videosamtal på Wi-Fi. Apple IPhone 4 Vit kontrakt som liknar den svarta versionen kommer definitivt rock och stiga försäljningen.

Apple iPhone 4-erbjudanden för White förväntas ha bättre alternativ också. Bland alla typer av affärer som drabbade butiken för den vita versionen av gadgeten kommer Apple IPhone 4 Vit kontrakt definitivt favoriten. Förväntas vara lite dyrare än den svarta versionen av Apple IPhone 4 kontrakt erbjudanden kommer att vara mycket lukrativ och lätt att köpa. Tummarna.

L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar