tisdag 4 september 2012

Bästa iPhone skal - Teknik - Prylar och Gizmos


Bästa iPhonefall

Idag presenterar jag tre av de bästa iPhone fall finns på marknaden.

iPhone Fall 1: Elan Pass Metall iPhone CaseFolio fallet med metalliska accenter till iPhone 3G/3GS

Oavsett var du och din iPhone är på väg, kan du resa nu i stil med Elan Passport Metal iPhone skal.

läder Mobilväska avslöjar din Multi-Touch-skärm och stänga den sedan som en bok och ger perfekt skydd. Detta eleganta iPhone skyddar din iPhone mot repor, skador och fläckar, och polerade kromdetaljer lägger till en (diskret) antydan till flash.Features * Smal, design i ett stycke folio * Öppnar som en bok, det är en knapp som kan förvandla din iPhone fall för att skydda den * Äkta läder med krom metall accenter * Mjuk grå mönstrad mikro-mocka interiören.

iPhone Fall 2: Elan Grafit PocketSlip väska till Apple iPhone 3G/3GS

Slim Sleeve med en modern kolfiber utseende och känsla, plus extra fickor.

Bild en lätt-i, lätt ut Slip Case för iPhone 3G och iPhone 3G i en mönstrad, komposit-look syntetiska finish. Lägg bekväma visitkort medelstora fickor för dina grejer. Griffin Elan Grafit Pocket. En smart inbyggd dragflik glida din iPhone för dig. Mjuk micro-mockafoder är skonsam mot din iPhone, fram och bak. Det är en idealisk tunn, skyddande hylsa för fickan eller handväskan.

Funktioner * Syntetisk slipcase med ett kompositmaterial ser * Slim profil stämmer överens med formen på din iPhone * Inbyggd dragfliken bild din iPhone ur fallet för dig * Praktiska visitkort stora externa pocketsTechnical specifikationer * Perfekt för iPhone 3G och iPhone 3G

iPhone Fall 3: ElanForm iPhone CaseHard läder iPhonefallet den perfekta skydd för iPhone 3G och iPhone 3G

hårda kärnan skydd för din iPhone.

Ibland måste man bara en tunn, pocket skydd. Elan Form enkla tvådelad iPhone så att tätt två lager av skydd runt din iPhone: top-hud som ser ut och känns trevlig och cool naglar polykarbonat som skyddar som ingen verksamhet. Det är en grundläggande skydd, men med smarta designdetaljer, som lätt dock.

Vad är lätt, men? Precis som namnet säger, lätt men gör det lättare att docka, ladda och synkronisera din iPhone eller iPod, utan att ta bort det från fall mobiltelefon. Bara dra ner på iPhone fall för att ladda och synkronisera sedan glida tillbaka när du är klar. Fungerar bra med Griffin Technology Kraft Block och PowerJolt laddare, iTrip FM-sändare, PowerDocks eller andra iPhone-tillbehör 3G och iPhone 3G tillbehör som använder dockningskontakten.

Funktioner * Närliggande korn iPhone-fodral tillverkas av handen matchas läder * Skyddande polykarbonat omger och skyddar din iPhone * Enkel åtkomst till pekskärm, portar och kontroller



L�s mer om iPhone 5 release date och information om Apple iPhone 4S p� respektive News Blog site.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar